IUI met 3 of meer eitjes? - Zwanger worden forum

Marie - schreef op 25-09 om 09:42
Hi meiden, 

Vraagje: in welke ziekenhuizen/fertiliteitsklinieken worden IUI's met 3 of meer eitjes toegestaan? Mijn ziekenhuis - Helmond - staat max 2 eitjes toe per poging. Ik heb intussen 5 IUI's gehad en met nog eentje te gaan, wil ik misschien nog 1 poging ergens anders gaan doen. 
Reden: ik ben een keer zwanger geweest in de afgelopen 3 jaar 4 maanden van proberen. Deze zwangerschap kwam voort uit het negeren van een vrijverbod toen ik door 'overstimulatie' 3 follikels had en de mijn IUI niet doorging. Ik vind het de moeite waard om het te proberen met meerdere follikels, maar mijn gyn houdt zich vast aan haar protocol en dat van het ziekenhuis. 
Voordat we overgaan in een IVF traject wil ik toch nog IUI('s) ondergaan met 3 of meer follikels en ik weet dat er in Nederland/Belgie klinieken of ziekenhuizen zijn die dat wel doen.

Als je jezelf niet comfortabel voelt vanwege anonimiteit om de lokatie te delen - stuur me dan aub een priveberichtje - ik hoop zo op deze manier het traject naar mezelf toe te kunnen trekken en het op mijn manier te doen, dus jullie zouden me enorm helpen 

Alvast bedankt !!  
2 antwoorden en 26800467x bekeken
Verwijderd ! - schreef op 25-09 om 21:15
Hee Marie , 

Heb je een berichtje gestuurd 
Marie - schreef op 28-09 om 13:44
Dankjewel Poppie! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'IUI met 3 of meer eitjes?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan