Een domme vraag - Zwanger worden forum

Amélie - schreef op 21-11 om 19:24
Mijn man en ik proberen voor baby 3 ik heb mijn eisprong de 13 november gehad maar vanmorgen sex gehad en bij het afvegen van ....... merkte ik dat er heel lichtjes bloed op papier was lijk heel licht rosé kleur zou dat normazl zijn of een teken van iets. Heb wel af en toe menstruatie pijn maar moet ze normaal gezien de 27 hebben. Wie heeft dat al mee gemaakt? 
6 antwoorden en 25980410x bekeken
Tooby - schreef op 21-11 om 19:29
Het zou innesteling bloeding kunnen zijn en de menstruatie pijn kan al je groeiende baarmoeder zijn.

Het kan ook zijn dat je nu je eisprong hebt (dus later of een dubbele) of je menstruatie komt er al aan. Nog 6-7 dagen wachten en dan als je menstruatie er niet is, zeker testen!

Hopelijk goed nieuws, succes!
Amélie - schreef op 21-11 om 19:32
Ja ga nog afwachten denk dak ik er teveel aan denk. Maar ook af en toe misselijk dus wacht ik op meer symptomen om positief te denken. Maar ik laat jullie weten wat resultaat is. ????
Tooby - schreef op 21-11 om 19:36
Ik weet niet hoe je symptomen waren bij je eerste 2 kindjes, maar besef wel dat het kán zijn dat dat je enige symptoom is haha. Bij mij was het misselijk vanaf innesteling (zo'n 7 dagen na eisprong) en constipatie, verder niks.

Ben erg benieuwd, hou ons zeker op de hoogte!
Amélie - schreef op 21-11 om 19:38
Ja lang geleden jongste is 7 maar die buikkrampen denk dak ze ook had dus afwachten grrrr zo lang dat de dagen zijn op deze momenten. 
Amélie - schreef op 22-11 om 07:44
Had het vanmorgen weer dus denl niet dat het het innesteld is ???? mijn hoop is nu weg
Tooby - schreef op 22-11 om 10:08
Kan alsnog hoor, ik had het ook 2 dagen (of gewoon een goed doorbloedende baarmoeder met een knappend adertje, wat normaal is). 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Een domme vraag' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan