Help help - Zwanger worden forum

Amélie - schreef op 22-11 om 07:58
Wie heeft dat al meegemaakt zal jet kort houden ovulatie gevoelt de 13/11 en sinds 2 dagen na het vrijen licht rosé kleur op papier en sinds paar dagen menstruatiepijn maar ze moetrn normaal gezien de 27 af en toe ook misselijk maar geef niet over test gedaan gisteren en negatief wie kan mij helpen mijn hoop is weg voor baby
25 antwoorden en 25832977x bekeken
Hartje - schreef op 22-11 om 08:05
Je gaat 29 naar de gyn toch? Lijkt me dat je toch gewoon even geduld moet hebben
Amélie - schreef op 22-11 om 08:08
Ja maar wou weten als iemand dat ook had meegemaakt het is zo lang wachten vind ik ????
Anoniem (Gast) - schreef op 22-11 om 08:45
Haal diep adem, zoek afleiding. Grote kans dat je lichaam je voor de gek houdt. 
Amélie - schreef op 22-11 om 08:58
Het kan maar wat ik raar vind is het dat stop en de rest vd dag heb ik gewoon vochtverlies ooh al die vragen. 
Hartje - schreef op 22-11 om 09:16
Sja hier kom je toch niet verder mee, iemand heeft het meegemaakt en was zwanger, iemand heeft het meegemaakt en is niet zwanger wat ben je dan wijzer geworden? Ben je al lang bezig voor jullie derde? 
Amélie - schreef op 22-11 om 09:20
Nee maar bij mijn 2 vorige in 2maanden tijd zwanger ik lazt jullie zowieso weten wat het is een + of een -
Moedertjuh - schreef op 22-11 om 14:18
Ik heb bij 2 zwangerschappen een innestelingsbloeding gehad. Testte 2 dagen na de bloeding licht positief. Dus over een paar dagen weer testen zou ik zeggen. 
Baby05 - schreef op 22-11 om 14:37
Ik heb nu 21-11 een licht streepje maar een streepje gehad op mijn zwangerschapstest 2v5. De tweede test idem dito.
Nu 1 dag later heb ik net lichtroze wc papiertje. Weet niet of het door het vrijen is gekomen gisteren of dat ik verder zal gaan met doorbloeden. 
4 dagen voordat ik mijn nod moet hebben (denk ik).
En had vanmorgen weer ms-achtige krampjes en veel steken...
Weet niet of je hier wat aan hebt.
Liefs 
Amélie - schreef op 25-11 om 21:08
Baby05 heb je meer nieuws ik moet mijn nod de 2december hebben en heb ook licht bloed verliesbij het afvegen vraag mij nu af komen ze deze maand vroeger of iets anders oooooh tik tak tik tak 
Baby05 - schreef op 26-11 om 07:20
Amelie, heb zaterdag omdat ik toen nog bloedde de verloskundige gebeld. Ze zei kan een vroege miskraam zijn of het kan zijn dat als het stopt het bloeden dat het daarna goed gaat. Ik moet a.s. zaterdag een testje doen en als ik een streepje krijg op de zwangerschapstest weer dan moet ik maandag bellen voor een echo afspraak.
Hier lijkt het bloeden na 3 dagen gestopt. 
Amélie - schreef op 26-11 om 08:24
Hey baby05 ik ben vanmorgen opgestaan en denk dat mijn nid 5 dagen te vroeg gekomen zijn teleugesteld maar ja zal wel zien als het heel de dag duurt of niet want moest ze normaal gezien de 2december heb een applicatie en ieder maand was op moment dat ze zei dat ze er moesten zijn en nu niet. 
Baby05 - schreef op 26-11 om 08:27
5 dagen te vroeg? Kan het geen innestelingsbloeding zijn? Zeiden ze bij mij ook eerst?
Amélie - schreef op 26-11 om 08:29
Weet niet want het was echt rood alle en druppel op mijn maandverband (had 1 aan voor zekerste want klein bruin verlies ervoor ) nu zal ik het zien tegen vanmiddag als het nog bloed lazt u zowieso weten bedank voor u antwoorden doet me deugt om met iemand te praten 
Moedertjuh - schreef op 26-11 om 08:43
Een innestelingbloeding kan helderrood bloedverlies zijn hoor. Ik heb bij 2 zwangerschappen een innestelingbloeding gehad. Bij de laatste wat helderrood bloedverlies bij het opstaan s'ochtends. Dat was op 6/7 dpo. Op 12 dpo, na positieve testen ook bloedverlies. Een ochtend gebloed. Ik dacht weer een vmk. Maar de testen bleven oplopen en gelukkig zat alles goed. 
@ baby05, wat vervelend voor je dat je toch weer bloedverlies hebr, gezien jou ervaringen snap ik dat je onzeker word nu. Wil je stiekem niet eerder testen? Ik zou mij dus niet in kunnen houden. 
Amélie - schreef op 26-11 om 08:53
Een vraag zijn de action testen te vertrouwen of niet want ik koop me blut met de die van kruidvat ja 5 euro voor twee niet veel maar heb al 4 testen gebruik voor nieks anders zou ik nog ens testen als mijn bloeding vandazg stopt of als niet stopt test ik niet he ????
Baby05 - schreef op 26-11 om 09:08
@ Clautjuh, hahaha ja ik ga eerder testen  al ga ik ook zaterdag doen op advies maar wacht tot de Kruidvat open gaat dat is hier pas om 11.00 uur. Ben mijn plasje aan het ophouden, niet makkelijk nee! hihi voor een goed doel. Dus ik kan mij ook niet inhouden. 
@ Amelie, graag gedaan, is dit forum ook voor om elkaar te steunen en te praten over dingen ja zeker.
Wat de testjes betreft, die kruidvat zijn erg gevoelig die 2v5 gevoeliger bij mij dan de action testen. Al heb ik er 1  met ook een streepje erop.
Amélie - schreef op 26-11 om 09:12
Ja gisteren getest en was negatief dus vroeg mij af of ik die van action eens test of niet. Nu voel ik nog altijd die buikkrampen maar komt het mijn menstruatie of niet grrrrrr zal zien tegen vanmmidag als ik nog bloed verlies of niet. Want menstruatie stopt niet na enkele uren allee bij mij toch als ze bertrokken zijn zijn ze vertrokken. Afwachten en zien 
Baby05 - schreef op 26-11 om 09:16
Amelie, je kunt altijd proberen natuurlijk. Misschien reageren ze bij jouw juist anders.
De rest is inderdaad afwachten.
Hartje - schreef op 26-11 om 10:44
Amelie test je dan niet veel te vroeg al? Omdat je nog 5 dagen voor Nod zit? Ik zou iig pas na nod gaan testen en proberen het voor die tijd los te laten. Je lichaam neemt een loopje met je met al die symptomen... 
Amélie - schreef op 26-11 om 10:47
Ja weet ik maar zal wel zien wat het geef afsraak bij gynecoloog donderdag. 
Moedertjuh - schreef op 26-11 om 11:25
Ik gebruikte die van Sensitest. Testte op 8 dpo al heeeeel licht positief. Daarna liepen ze snel op. Ze zijn niet duur en komen snel binnen. 
Amélie - schreef op 26-11 om 13:31
Ja vrees ervoor meisjes nog geen volle bloeding maar bij elke wc bezoek nog altijd licht bruin verlies en bij het afvegen ook dus hop naar ronde 2 denk ik. 
Amélie - schreef op 28-11 om 17:48
mijn NOD zijn vroeger gekomen dan verwacht maar we hebben beslist om een jaar te wachten om er weer aan te beginnen andere problemen thuis en alles moet eerst in orde zijn voor een baby te ontvangen. dank u allemaal voor jullie raad en steun. doei
Hartje - schreef op 28-11 om 19:28
Je gaat morgen nog naar de gyn toch? Succes met alles! 
Amélie - schreef op 29-11 om 08:12
Nee hij heeft afspraak verzet hij is ziek maar mojn nod zijn toegekomen dus efkes toch niet nodig moet de 21december weer gaan. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help help' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan