5 dagen na eisprong positieve ovu test - Zwanger worden forum

Elleke - schreef op 03-12 om 23:52
Hey dames, 
Ben super onzeker.. Heb over 5/6dagzn m'n eitje gehad.. Nu uit nieuwsgierigheid had ik een ovu test gedaan en deze is licht positief? Heeft iemand hier ervaring bij?
Ik heb wel een raar gevoel in m'n onderbuik en mn venusheuvel is even dik als m'n onderbuik.. Heb in anders nooit tenzij ik enorm m'n regels heb.. M'n borsten voelen ook soms anders precies een lichte druk

Normaal heb ik 2 dagen na m'n eisprong pijn aan de zijkanten van m'n borsten maar dat heb ik nu ook niet 
Kan iemand me helpen? 
Heb wel over 2 maanden een miskraam gekregen op 6 weken
15 antwoorden en 25787757x bekeken
Beagle - schreef op 04-12 om 06:00
Ik had destijds altijd een licht streepje op de ovulatie test. 
Als je het echt zeker wil weten moet je echt een zwangerschaptest doen. Maar denk dat het daar nog te vroeg voor is, pas na innesteling ga je hcg aanmaken. Dat is na een dag of 5-7 na eisprong. 
Elleke - schreef op 04-12 om 10:19
Na mijn eisprong wordt deze anders helemaal wit zonder een streepje.. Snap er niets meer van 
Besje - schreef op 04-12 om 10:28
Nog even afwachten tot je jouw menstruatie verwacht en dan een testje. Gezwollen venusheuvel en raar gevoel borsten klinkt als goed nieuws ik duim! 
HereWeGoAgain - schreef op 04-12 om 10:43
Toen ik ovulatietesten gebruikte had ik ook bijna elke dag een licht streepje, heel soms bijna niet te zien maar meestal ligt aanwezig.. Nog een paar dagen afwachten! Succes!
imw - schreef op 04-12 om 10:46
Mijn ovulatietesten is ook altijd ists op te zien, denk dat je nog een weekje moet wachten en dan gewoon een testje moet wagen! Succes
Amélie - schreef op 04-12 om 10:50
Hey ik had ook een gezwollen venusheuvel en hevige buikkrampen gedurend 2weken voor mijn menstruatie. Pas op een lichaam kan u veel laten inbeelden. En kijk ik heb mijn menstruatie 1week te vroeg gehad en normaal gezien iedere maand op het dag dat ze moeten komen komen ze maar deze maand te vroeg. ????
Elleke - schreef op 04-12 om 12:34
Heb net een wit propje verloren dat nog al rekbaar is.. Iemand een idee wat dit is?
Er is nog een licht spanning op m'n buik en borsten 
Amélie - schreef op 04-12 om 12:41
Wanneer moet je ongesteld zijn? 
Amélie - schreef op 04-12 om 12:44
Na u eisprong heb je normaal gezien veel wit verlies als het vruchtje bevrucht is. En als niet zeggen ze dat je minder witverlies zal hebben. Maar een lichaam is soms moeilijk te begrijpen. Maar zo te zien bij u kan het positief zijn maar niet te snel hopen. 
Elleke - schreef op 04-12 om 13:06
De 12de heb ik normaal m'n regels.. 
Elleke - schreef op 04-12 om 13:06
Ik wil wel een foto er op zetten.. Maar vindt het zelf vies
Amélie - schreef op 04-12 om 13:39
Nee dank u weet wat je bedoel denk dat je nu ga moeten afwachten op u maandstonden ????
Jalt - schreef op 04-12 om 19:53
Hey elleke ik zit vandaag op 5dpo. Mijn ovulatietesten zijn opgelopen en ook afgelopen naar zo goed als wit. Nu vandaag gewoon eens uit nieuwsgierigheid gekeken naar een ovulatie test en ik had ook terug een licht positieve streep (geen volledig donkere). Ik weet dat je continu lh in je urine kan hebben maar meestal heb ik ook altijd volledig witte ovulatie testen tot de ovulatie zelf daar is. Dus ik duim mee dat het iets zou kunnen betekenen !
Elleke - schreef op 04-12 om 20:20
Spannend he!
Ach ik weet het allemaal maar niet meer, denk dat het weer niets is
Moedertjuh - schreef op 04-12 om 21:02
Ik had nog zoveel ovutesten liggen dat ik ze ook als zwangerschapstest gebruikte, naast de zwangerschapstest. Gewoon voor de lol. De ovutest was iets sneller duidelijk dan de zwangerschapstest. Maar ook dat kan pas na innesteling. Dat zou je rond deze dagen pas hebben. Tenzij je eisprong toch wat eerder was. Eén dagje kan al verschil uitmaken in je berekening. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen na eisprong positieve ovu test' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan