Draagmoederschap - Zwanger worden forum

M&J - schreef op 08-12 om 12:55
Wat begon als een droom die velen hebben om voor een gezin te gaan, lijkt nu dan echt een doodlopende weg. We hebben door de loop der 7 jaren alles geprobeerd: Alle mogelijke onderzoeken ondergaan, diverse hormonen, vervelende testen in 4 ziekenhuizen in binnen- en buitenland. En tevens een enorm uitgebreide reeks aan acupunctuur, Chinese medicatie, diëten, osteopathie, healing, noem het maar op ik heb het gedaan en ben op.
Gelukkig mochten we steeds de reguliere IUI en IVF behandelingen doorzetten, iedere keer met prachtige veelbelovende embryo’s. Maar het bleek dat mijn baarmoeder er niet uitziet zoals gewenst en het embryo krijgt echt geen kans om zich in te nestelen: 28 mooie embryo’s spoelden we zo door het toilet, met geen enkele dag zwangerschap. Iets wat ethisch gezien eigenlijk niet meer verantwoord voelt. De enige optie die nog overblijft is dat we een engel zouden vinden die ons kindje voor ons zou willen dragen. Dat ligt niet voor de hand en is een behoorlijk grote vraag, maar artsen zijn het eens dat we met onze situatie hier toch voor in aanmerking zouden komen.
Degenen die in onze directe omgeving dit hebben aangeboden komen wegens eerdere complicaties bij een eerdere zwangerschap helaas niet in aanmerking en we lopen tegen vele regels aan die onze wens van de daken te schreeuwen bemoeilijken. Mocht er iemand zijn die ons wil helpen of tips kunnen geven om verder te komen neem dan alsjeblieft contact met ons op. Een draagmoeder is onze enige optie. We lopen al zo lang deze doodlopende weg in, misschien bestaat er een wonder die ons een uitgang wil bieden.
We kijken uit naar je reactie, liefs M&J
graagjereactie@gmail.c
1 antwoord en 25744173x bekeken
M&J - schreef op 08-02 om 13:25
Wij zoeken nog steeds een draagmoeder en hebben hier heel wat voor over. We hebben ruim 18 jaar een relatie, een leuk huis, en een goede inkomsten. Dat wij een fijn gezin zouden kunnen vormen is voor ons dan ook heel voor de hand liggend maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat dit voor een draagmoeder ook heel belangrijk is, je zet een kind niet even op de wereld dat weten wij maar al te goed. We begrijpen ook heel goed dat dit voor jou een grote opgaven is en vergoeden natuurlijk alle kosten enz.
Wij hopen nog steeds dat een lieve vrouw hier over zou willen nadenken.
Mocht je willen reageren?  Het mail adres is: graagjereactie@gmail.co m

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Draagmoederschap' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan