Nog vrouwen die ovulatie/menstruatie aan het afwachten zijn na miskraam ? - Zwanger worden forum

Anneke - schreef op 07-05 om 14:31
Op 13 april heb ik jammer genoeg een miskraam gekregen. Ben van 25 april ovulatietesten aan het doen, maar heb men eisprong nog niet gevonden. Heb dus geen idee wanneer ik mijn eisprong/menstruatie moet krijgen. Iemand die nog in hetzelfde schuitje zit ?
9 antwoorden en 23579912x bekeken
Orchidea - schreef op 09-05 om 12:49
Hoi Anneke, erg lastig te vertellen. Dit is nu de derde miskraam die ik meemaak, rond de 4 weken. De 1e keer had ik op cd 16 een eisprong, ik was meteen weer zwanger, namelijk twee positieve testen, helaas weer geëindigd in een vroege miskraam met 4 weken. Daarna had ik op cd 14 duidelijk mijn ei gevoeld, hoefde nieteens bevestigd te worden. Ik was zwanger, tot eergisteren. Helaas weer een miskraam, net over de 4 weken. Nu wachtend op mijn ei, ik ga op cd 10 beginnen met ovulatie testen. 
Bij miskraam 1 (5 weken zwanger )heb ik 3 dagen gevloeid met stolsels 2e miskraam (4,2 weken) 5 dagen gevloeid met stolsels, en nu is het afwachten hoelang ik ga vloeien, stolsels zijn er gelukkig niet meer, ik vind dat maar naar, dus het gaat de goede kant op, gelukkig vrijwel na 1.5/2 weken een eisprong weer! Ik ga deze ronde tarwekiem olie gebruiken en natuurlijk Davitamon mama compleet met extra foliumzuur, in vruchtbare periode de kaars voor betere doorbloeding, en hopelijk eindelijk na alle ellende een kindje... 
Anneke - schreef op 09-05 om 12:53
Hey Orchidea, bedankt voor je reactie.
Heel veel sterkte, het moet verschrikkelijk zijn om dit meermaals te moeten meemaken. Was je cyclus terug regelmatig na die miskramen ? Heb je dan nog geen onderzoek laten doen i.v.m. de meerdere miskramen ?
Orchidea - schreef op 09-05 om 16:00
Ja hij is vrij regelmatig gebleven, met uitschieters van 1 a 2 dagen (gelukkig!)
Ik wil zelf nog geen onderzoeken doen, ik wil het graag nog een maand aanzien, en anders gaan wij in Juli starten met onderzoeken. 
Anneke - schreef op 09-05 om 19:41
Ben hier eens benieuwd. Ik had altijd een cyclus van 28 dagen, dus normaal zou ik zaterdag/zondag mijn menstruatie moeten krijgen. Maar vermits ik nog geen eisprong heb gevonden weet ik het niet.
Leentje (Gast) - schreef op 22-05 om 08:11
Hey hey, 
Ik heb op 10 april een miskraam gehad met 9 weken en had vorige week (10mei) men menstruatie. Ik heb in die periode ook geen eitje gesignaleerd, dat gebeurd soms en is een teken dat je lichaam wat moet herstellen. Zelf vind ik dat ook vreselijk irritant. Wel zie ik nu weer de aanloop naar men ei verder op de week (men ovulatietesten gaan in stijgende lijn, alsook het libido en het knuffelen)
Ik zie het nu niet terug maar na het miskraam moet je steeds eens op controle gaan of alles wel weg is, hoe pijnlijk en confronterend het ook is. Anders krijg je geen eitje. 
Ik hoop dat we binnenkort ons buikje mogen zien groeien. Ik heb nog elke dag hartzeer maar we kijken vooruit.
Anneke - schreef op 22-05 om 13:36
@Leentje. Dan ben ik toch niet de enige die geen ei vond na mijn miskraam. Zitten nu in de eerste ronde na de menstruatie na de miskraam, op cd7 of cd12. Heb eerst een paar dagen bruinverlies gehad en weet niet of ik van die dag moet tellen of van de dag dat men menstruatie er echt is doorgekomen.Mijn cyclus was dus ofwel 27 dagen ofwel 32 dagen. Ben al met ovulatietesten bezig zodat ik men ei nu hopelijk vind. Maar voorlopig zijn de testen nog zo wit als het maar kan zijn. Maar dit is normaal denk ik ? Zeker als ik nog maar aan cd 7 zou zitten ? Ik ben na mijn miskraam op controle geweest en alles was proper, ik veronderstel dat ik nu niet terug moet gaan op controle na mijn 'eerste' menstruatie ?
Katrien - schreef op 03-06 om 18:42
Zou dit een positieve ovulatietest geweest zijn? Ik twijfel 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Nog vrouwen die ovulatie/menstruatie aan het afwachten zijn na miskraam ?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan