Bruin/roze afscheiding - Zwanger worden forum

Anneke - schreef op 15-05 om 10:33
Heb afgelopen vrijdag en zaterdag wat bruine/rozige afscheiding gehad, dus ik dacht dat men menstruatie ging doorkomen. Bijna een week verder en nog steeds geen menstruatie, heb nog een aantal keren roze/bruine afscheiding gehad, maar totaal niet veel. Niet de moeite voor maandverband in te leggen. Heb wel op 13 april een miskraam gehad, maar op de controle was de baarmoeder helemaal schoon. Iemand die deze situatie herkent of ervaring mee heeft ?
11 antwoorden en 23493097x bekeken
Anneke - schreef op 15-05 om 14:58
En hoe zat het dan met je ovulatie en menstruatie ? Vrijdag maar eens naar de gynaecoloog bellen als dit zo blijft.
sweet - schreef op 15-05 om 15:09
Ik had een week voor menstruatie roze afscheiding en met afvegen enzo, maar nooit op maand verband, na een week zette de menstruatie dan door. Ik heb toen niet met ovulatie testen gewerkt en ik voel de eisprong ook niet, dus daar kan ik je helaas niet mee helpen. Na 6 maanden was mijn cyclus weer normaal. Toen was ik de 7e maand weer zwanger, maar dit werd met 6 weken een spontane miskraam, toen ben ik gelijk zwanger geraakt van mijn dochter, en die is nu alweer bijna 5 maanden. 
Ik heb toen na 3 maanden ook gebeld, is toch fijn om even je verhaal ook te kunnen doen.
Anneke - schreef op 15-05 om 16:01
Ja daarom ga ik tot vrijdag afwachten om eens te bellen, dan heb ik een week soms roze afscheiding. Het is ook gek dat de roze afscheiding is gekomen op 4 weken na de miskraam, dus ik dacht dat het mijn menstruatie was die ging door komen. Bedankt voor je reactie. Want ik heb het gevoel dat sommige topics veel worden bekeken maar dat er dikwijls weinig reactie op komt. 
Anneke - schreef op 18-05 om 12:44
Mijn menstruatie is er woensdag doorgekomen, is dit dag 1 van mijn nieuwe cyclus of was dit de vrijdag voordien wanneer de roze/bruine afscheiding is begonnen ?
sweet - schreef op 18-05 om 18:13
Ik heb is gelezen dat de eerste dag is als je helder rood bloed verlies hebt, als het echt doorzet zegmaar 
Anneke - schreef op 18-05 om 22:43
Dankjewel voor je antwoord Sweet 
ws91 - schreef op 02-06 om 07:47
Ook ik heb nu een week voor de menstruatie een beetje bloed gehad! Ik heb t al tijden niet gehad, weet wel dat toen ik aan de pil was (meer als 2 jaar geleden geen anticonceptie nu) dat ik ook een weer ervoor altijd een beetje roze had. Nu waren t rode sliertjes. Vandaag op 11dpo een test gedaan omdat t eventueel een innesteling kon zijn, negatief. Ik ga er dus vanuit dat het niks was, maar toch vind ik t raar waarom dat dan gebeurd? Jouw gyn gaf aan dat het niks is?
Anneke - schreef op 02-06 om 12:25
Mijn menstruatie is er een paar dagen later doorgekomen dus heb niet naar de gynaecoloog gebeld.
Toet - schreef op 02-06 om 22:05
Eerste dag van laatste menstruatie was 9 mei en de 23 mei meest vruchtbare dag. Ik zit sinds gisteren, 9 dagen na mijn meest vruchtbare dag en 5 dagen voor mijn ongi dag, 6e juni, met innestelingsbloeding?!? Gisteren verloor ik beetje bruine bloed en vandaag weer. Hopen dat ik de 6e en of dagen erna positieve test heb. 
Iemand ervaring ermee? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bruin/roze afscheiding' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan