Start! - Zwanger worden forum

Juffrouw (Gast) - schreef op 30-07 om 11:27
Hallo allemaal, 

Ik moet het even van me afschrijven. Ook al besef ik dat er veel meerdere koppels al langer aan het proberen zijn, wij zijn in mei gestart aan onze zwangerschapswens voor ons eerste kleintje. Cyclus op 29 dagen en ovulatie door test kenbaar. 2 keer geprobeerd, 2 keer nog geen resultaat. Ik maak me dan gelijk zorgen omdat ik in het verleden al wat probleempjes had (bv chlamydia,...)
Ik hoop dat het op een natuurlijke manier lukt... Al is het maar de 2e keer niet gelukt, ik krijg er nu al een benauwd gevoel van. 

LIEFS
3 antwoorden en 22776937x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 30-07 om 11:40
Haal adem, ga uit van een jaar. Gooi die testen aan de kant en ga genieten. Je bent nog maar net gestopt met de pil. Als je 2/3x per week seks hebt heb je de grootste kans op een mat zwangerschap. Er van uit gaande dat alles werkt zoals het hoort.
Juffrouw (Gast) - schreef op 30-07 om 13:16
@anoniem: spiraal is er inderdaad nog niet lang uit... Moet inderdaad er meer van genieten en op me af laten komen... Maar als je het graag wilt, is het soms moeilijk ????
Anoniem (Gast) - schreef op 30-07 om 13:42
Iedereen wil het graag in een keer. De ene is daarmee gezegd en de ander niet. Ik ben ook zo iemand.. Kan niet snel genoeg allemaal. Ik ben 4 keer in een keer zwanger geraakt waarvan 2keer een miskraam en een keer een te vroeg geboren kindje met 19 weken.
Dan heb je achteraf ook liever dat het iets langer duurt dan zo snel en dat het misgaat. 
Probeer afleiding te zoeken en niet teveel mee bezig zijn anders kan het misschien gaan tegenwerken.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Start! ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan