Heeft iemand hier ervaring mee - Zwanger worden forum

MiniMe - schreef op 09-08 om 19:33
Hallo meiden,

Ik heb even behoefte om iets van mij af te schrijven en ben benieuwd of er andere vrouwen zijn met een soortgelijk probleem waarbij de kinderwens uiteindelijk wel uit is gekomen. 

Mijn vriend en ik zijn nu bijna 2 jaar bezig om zwanger te worden. Ongeveer een half jaar geleden zijn we toch naar het ziekenhuis gegaan vanwege het spontaan uitblijven van een zwangerschap. In het ziekenhuis bleken alle uitslagen van mijn vriend goed. Daarna begon ik aan de testen en onderzoeken om mijn cyclus in kaart te brengen. Inmiddels weten we door deze onderzoeken dat er eitjes groeien, mijn cyclus over het algemeen regelmatig is en de bloedwaarden goed zijn, behalve progesteron. Ik heb ook overgewicht, maar ben inmiddels al 7 kg kwijt. De progesteron is nu 2x geprikt en allebei de keren was deze erg laag. Tot op heden is zwangerschap nog steeds uitgebleven en wordt ik telkens gewoon ongesteld. 

Begin september hebben we opnieuw een gesprek in het ziekenhuis. Ik ben een beetje gaan googlen wat een te laag progesteron inhoud, maar wordt er allemaal niet veel wijzer van. Hebben mensen iets soortgelijks gehad en ervaring mee wat er in een traject voor hulp geboden kan worden om alsnog zwanger te kunnen worden?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heeft iemand hier ervaring mee' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan