Hoe gaan jullie om met elke maand die teleurstelling als je weer ongesteld word - Zwanger worden forum

Flower1990 - schreef op 11-08 om 23:04
Heey hier eerst mijn verhaal.

In januarie 2012 was ik gestopt met de pil. Jong getrouwd altijd gedroomt van een gezin. We zijn getrouwd in september 2012 maar na 3 jaar nog steeds niet zwanger dus naar de huisarts gegaan die heeft ons doorgestuurd en alles laten onderzoeken met mij was alles goed mijn man die had traag zaad dus ik na alle onderzoeken clomid meegekregen pff en of dat spul wel wat deed opvliegers stemmings wisselingen in november dat jaar overleed mijn om en mn hart was gebroken ik was de teleurstellingen elke maand zat en die tabletten dus heb niks bijgehouden even helemaal niks. Dus mn verdriet verwerken en de draad weer oppaken toen in februari 2016 in 1 x een test positief uitpakte ik dacht goh ook al tijdje niet ongesteld geweest maar ff testen zal wel niks zijn maar wel positief in september 2016 onze dochter verwelkomt.
Echt mn 2 de liefde van mijn leven.
Maar nu sinds mei vorig jaar wouden we gaan voor een broertje of zusje . Maar ik werd 2x in de maand ongesteld. 
Dit jaar mei daarmee naar de docter geweest en die me doprgestuurt naar specialist en ik had edomitriose wat met een bevriezing verholpen kon worden dat gedaan en meer dan maand daarna bleef mn ongesteldheid uit ik testen heel licht positief ik helemaal in de wolken!.
Maar daarna niet meer testen bleven negatief en ja het vruchtje bleef niet zitten vreselijk ongesteld geweest. 

Sinsdien heb ik erge moeite om positief te blijven en ik probeer het echt maar de ene dag komt de zon door en de andere dag niks anders dan regen.

Dus hoe doen jullie dat omgaan met ongesteld worden die teleurstelling 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe gaan jullie om met elke maand die teleurstelling als je weer ongesteld word' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan