Innestelingsbloeding of ongesteld - Zwanger worden forum

Farinda - schreef op 15-08 om 19:06
Hallo iedereen, 
Ik ben nieuw op dit forum. Heb hier wel al eerder even rond gesnuffeld maar kan helaas me antwoord niet vinden. 
Ik heb 29 en 30 juli een positievetest gehad dan zou hooguit 1 augustus me ei gesprongen zijn. Mijn cyclussen zijn onregelmatig van ongeveer 60 dagen. Mijn ongesteldheid is op de dag zelf of 1 a 2 dagen later. Nu deze cyclus werd ik in eens 11 dpo "ongesteld" het was geen normale bloeding vond ik, want het duurde ook maar 38 uur en was zonder klonters enzo goed als geurloos. De kleur was helderrood met in de laatste uren donker/bruin. Ik heb me NOD afgewacht, deze was vandaag.. Maar helaas negatief en toch laat het mij niet met rust. Zelfs nu ik al bijna 3 dagen geen bloed meer verlies, voel ik hele lichte krampjes. Heeft hier ooit iemand ervaring mee gehad? Ik heb dit bij kinderwens geplaatst maar misschien kon het beter bij zwangerschap.
Ik hoop dat iemand iets weet uit ervaring of andere tips heeft. Het is niet dat ik niet wil accepteren dat het een ongesteldheid is, maar het voelt zo vreemd en gek omdat het anders is dan normaal.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innestelingsbloeding of ongesteld ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan