Weetjes voor en rond nod - Zwanger worden forum

Lientje - schreef op 30-08 om 08:28
Beste toekomstige mama's

Graag had ik jullie mijn verhaal meegedeeld omdat ik het zelf nauwelijks kan vatten.
Zelf ben ik al mama van 3 kindjes weliswaar met dezelfde partner. Nu we wilden graag nog een 4de kindje dus ik nam de pil niet meer. Dus  juni gestopt met de pil en normaal altijd cyclus gehad van rond de 30 a 32 dagen. Wat ik ook altijd al heb gehad als ik stopte met de pil was wat bruin verlies of licht roze verlies rond de eisprong. 
Maar hier komt het nu. Op 9 juli keurig maandstonden doorgekregen,
Rond de 21ste juli wat bruin verlies gehad dus dacht ik mijn eisprong dus lekker geklust op 23 juli terug wat bruin verlies normaal heb ik dit maar 1 keer dacht oké je kan altijd er wat voor of rond of na hebben dus geen paniek.
Op 2 augustus lag er wat licht roze bloed in inlegkruisje dacht oké deze ronde is het raak dit is de innesteling hoewel ik nog nooit eerder een innestelingsbloeding heb gehad bij men 3 andere zwangerschappen.
Op 5 augustus heb ik een bloedafname laten doen bij huisarts en omdat ik toen ook al om de 5 min naar toilet moest en af en toe gevoel had dat ik blaasontsteking had en ze zei mij toen ook dat dit heel normaal is tijdens begin zwangerschap nu s'avonds mocht ik bellen voor het resultaat deze was echter negatief ze vermelde mij toen ook dat ik het einde v1n de week nog eens moest terug komen voor opnieuw bloed te laten prikken dat het was nog te vroeg kon zijn. 
Ondertussen in die week had ik echt gevoel van zwanger zijn 
Veel plassen, gezwollen borsten, meer kleine bultjes rond te tepel,  
Had toen ook die week frietjes geheten en 1uur nadien was ik zo miss3lijk als iets en maagpijn en diarree sorry voor de verwoordingen xp toen dacht ik echt ok ik ben zwanger dit kan niet anders zelfs mijn gevoel gaf dit aa
Dus die vrijdag  9 augustus terug voor bloedafname en terug negatief. Dacht ok heef mijn lichaam zich voor de gek gehouden, komt dit door ontpoppen, of wil ik het nu zo graag dat ik me dit allemaal in beeld.
Nuja negatief is negatief dus zeker niet zwanger want had nog gevraag hoeveel mijn hcg stond en deze was minder dan 1 dus zeker niet zwanger. 
Mij erbij neergelegd en op 11 augustus waren mijn maandstonden daar dacht zie je wel je lichaam geeft je voor de zot gehouden. Dus de zondag,maandag,dinsdag,woensdag,donderdag mijn maandstonden gehad. Vrijdag waren ze volledig gedaan. Maar in die tijd was mijn buik al wat gegroeid en vooral als ik gedaan was met eten was precies al zwanger en ze toen nog tegen mijn man moet eens kijken is precies of ik zwanger ben ga na het verlof er iets aan doen dat dit buikje weg is hoor. Nu had sowieso al eerder een afspraak staan bij gynaecoloog voor jaarlijkse controle dus nu maandag 26 augustus naar gynae en toen zag hij een zwart vlekje en dacht toen dit kan toch niet hij vroeg ook direct van wanneer heb je voor het laatst u maandstonden gehad zei toen 11augustus en ja zegt hij oftewel is het een vroege beginnende zwangerschap oftewel is het een bloedklonter. Dus ik terug naar huis met alle gedachten in mijn hoofd woensdag 28,augustus heb ik tegen mezelf Ge zegt van als hij nu al iets ziet in mijn baarmoeder en zou moeten een zwangerschap zijn zou de test toch al moeten positief uitslaan dus ik achter een zwangerschapstest en idd na nog geen seconde was de test duidelijk positief. Dus direct gebeld naar huisarts mocht direct doorgaan voor een bloedafname. Die avond mocht ik bellen of alles in orde was. Zei toen ook van snap het niet heb een cyclus van 32 dagen en nu op dag 18 al positieve test niet dat het een licht streepje was nee was al zo donker of de controlelijn de dokter zei toen ook van dit kan al zijn moet zijn dat je direct een eisprong hebt gehad en direct bevrucht bent geweest. Maar het bloed ging duidelijkheid brengen
De klok ging voorbij uiteindelijk 19u s'avonds ik bel naar de huisarts en zegt hij duidelijk proficiat je bent zwanger, jou hcg staat op 6000 en zoveel en ik wablief dit kan toch niet en de dokter jawel dit komt overeen met een zwangerschap van 5 a 6 weken . Moet mij geen zorgen maken.
Dus ik helemaal ondersteboven en gebeld naar gynae en mag volgende week vrijdag gaan voor eerste echo maar als ik uitreken van 9 juli tot nu zou ik al 7 a 8 weken moeten zijn dus de echo zal uitsluit geven. 
Dus mijn ervaring vol jou gevoel dames hopelijk hebben jullie er wat aan en sorry voor de tekst
1 antwoord en 22448202x bekeken
Mrs. D - schreef op 08-09 om 21:51
Wat een verhaal! Hoe was het nu bij de gynae? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weetjes voor en rond nod' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan