pijnlijke krampjes week na eisprong - Zwanger worden forum

Char - schreef op 03-09 om 13:40
Hallo ! 
Mijn naam is Charlene. 23 jaar.

Wij zijn al van december bezig voor een babytje, Ik heb een zeer onregelmatige cyclus. ik had van juli 2017 tot december 2018 geen maandstonden meer gehad. ik had een koperspiraal maar dit kon geen kwaad zijn de gyneacoloog. wij hebben toen van december tot april op de natuurlijke manier, het zit niet echt mee, na 2maanden Clomid geprobeerd te hebben zijn wij in de Fertiliteitskliniek terecht gekomen. van mei zijn wij al bezig met iedere dag Menopur in te spuiten en wanneer het eitje de mooie 23mm  is een Pregnyl spuit om het eitje te doen springen en de dag na mijn eisprong utrogestan 3x daags in te brengen. en iedere maand dezelfde teleurstelling ookal zet ik er niet teveel mijn zinnen op, het stekt toch enorm hard als weeral negatief is op de dag dat ik mag testen. dan stop ik met de utrogestan en een dag later daar zijn ze dan mijn regels, maar deze maand is het precies anders, ik wil mezelf niet gek maken en probeer er zo min mogelijk aan te denken, maar er zit toch een klein sprankje hoop. ik had vorige week maandag 26-08-2019 mijn eisprong, en heb sinds gisteren soms pijnlijke steekjes in mijn onderbuik precies of er een naaldje in en uit gaat, soms uren niks maar dan ineens zijn ze de steekjes daar weer, het is zoals maandstondenpijn, maar minder erg,  mijn maandstonden staan pas op de agenda volgende week maandag 09/09/2019. ( moest het toch weer negatief zijn, starten wij volgende maand met intra - uteriene  - inseminatie dus ja 't is frustrerend.
Ik kan ook niet eerder testen dan 09/09/2019 want in de Pregnyl zit namelijk het HCG hormoon en dit kan dus vals positieve testen opleveren dit blijft tot een goede 14dagen in mijn bloed en urine zitten dus het is zeer frustrerend. Wij hebben volgens de fertiliteitsarts maar 18% kans op een zwangerschap, en nu denk je waarschijnlijk, joh wat weinig, maar dit valt eigelijk goed mee als je weet dat iemand met een normale cyclus enzo ook maar 20-25% kans heeft iedere maand.

Wat ik dus wilde vragen is of iemand die in het zelfde schuitje zit zoals mij, dit hetzelfde heeft gehad dezelfde steekjes een exacte week na eisprong en kan iemand me uitleggen wat dit kan zijn? want heb dit in al die maanden nog nooit gehad.

Veeel liefs 
Charlene

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'pijnlijke krampjes week na eisprong' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan