IUI - Zwanger worden forum

AN (Gast) - schreef op 11-09 om 15:29
Hoi dames,
Ik ben al een jaar bezig om zwanger te raken maar helaas lukt het niet ik ben nu onder behandeling bij de dokter en ziekenhuis heb al meer dan 6 maanden medicijn gebruikt foliumzuur en nog andere tabletten maar geen resultaat nu vandaag was ik bij de dokter geweest ze heeft een echo gemaakt en nu ben ik bezig met iui en ze hadden daarvoor al testen gedaan van mij en van mijn man mijn eicellen waren beetje weinig en van mijn man zn sperma was ook beetje te weinig nu is de vraag aan jullie ik heb vandaag een prikje gehad in mijn buik en ik moet nog een prik krijgen aanstaande vrijdag en zaterdag echo maken weer ik ben zelf 27 jaar wat is jullie ervaring voor deze leeftijd om iui te doen zijn er mensen die in 1keer zwanger zijn geraakt mijn man leeftijd is 33 jaar 


Gr AN
4 antwoorden en 22314138x bekeken
FiFi - schreef op 11-09 om 17:10
Er zijn special groepjes hier op het forum waar vrouwen in zitten die ook in het ziekenhuis lopen om zwanger te geraken. Misschien kan je deze eens opzoeken en daar je verhaal doen? Zij gaan je met plezier hun ervaring delen denk ik.  
Naat91 - schreef op 11-09 om 19:33
Hi An, ik ben zelf ook 27 en mijn man 31. Bij mij was alles goed maar bij mijn man is de kwaliteit en hoeveelheid niet goed waardoor wij sinds kort ook met IUI zijn begonnen. We zijn nu met onze 2e IUI bezig en hopen over 1,5 week een positieve test in handen te hebben. Prikken moest ik ook doen met GonalF en ovitrelle, en jij? 
Hanne (Gast) - schreef op 11-09 om 20:56
Hoi An
Wij beginnen deze week aan de vierde iui, deze keer zonder clomid en wel met een pregnyl spuit twee dagen voor de inseminatie. Mijn man zijn zaad is in orde, bij mij werd er een aantal weken geleden lichte  We zijn allebei 29.
Hopelijk lukt het bij jullie van poging 1! alles is mogelijk. Veel succes! 
Betty - schreef op 12-09 om 12:39
Hoi An. 

We zijn wel wat ouder (36) maar geen specifieke reden gevonden waarom we al ruim 2 jaar bezig zijn zonder resultaat. We zijn begonnen met de 3e iui, deze keer met Clomid, want de menopur gaf te vervelende bijwerkingen. 
We hebben overigens al 1 zoon van 3, maar willen graag een broertje of zusje er bij.
Wees welkom om mee te kletsen in het gezellige mmm groepje deel 7. Er praten meerdere vrouwen met iui mee en een aantal die in het ivf traject zitten. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'IUI' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan