Zwanger worden na verwijderen spiraal - Zwanger worden forum

soof1989 - schreef op 08-10 om 14:31
hi hi,
Ik heb 3 weken geleden mijn spiraal laten verwijderen. Wij hebben al een zoontje van bijna 2 en willen heel graag een tweede.
Hoe lang duurt het gemiddeld voordat je menstrueert na het verwijderen? Ook als je nog niet ongesteld bent geworden, is de kans op zwangerschap aanwezig? Vorige keer ging het allemaal heel vlot, alleen ik weet t niet precies meer! 
5 antwoorden en 92173x bekeken
stéfanie - schreef op 09-10 om 16:17
9 weken
Hee, 

Ik was de 2 de maand na het verwijderen van mijn spiraal zwanger. De eerste keer was ik zo een maand na het verwijderen ongesteld, als ik mij goed herinner ! 

Veel succes! 
Anoniem (Gast) - schreef op 10-10 om 06:44
Doof, je wordt ongesteld twee weken na je ei, dus die komt eerst (echt een ongesteldheid en het ei verhaal ).
Anoniem (Gast) - schreef op 10-10 om 10:40
Ik had mijn spiraal 19 juli laten verwijderen. 20 juli werd ik ongesteld. 3 aug mijn eisprong en 9 dgn later een positieve test . Het kan dus heel snel gaan. Ondertussen dus 12 weken zwanger. 
Mona (Gast) - schreef op 10-10 om 11:06
Ik heb mijn spiraal 22-7 laten verwijderen en werd 30 dagen later ongesteld. De keer daarna 32 dagen. Ga dus uit van een cyclus van 32 dagen. Denk dat ik ‘ongesteld’ was tijdens het verwijderen van de spiraal. Ik was tijdens de Mirena niet meer ongesteld dus geen idee hoe mijn cyclus was tijdens de Mirena.
soof1989 - schreef op 11-10 om 17:46
Dank voor jullie antwoorden! 
Ben nog niet ongesteld geworden! Dus even afwachten nog..

Thanks!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden na verwijderen spiraal' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan