Orchidea weg - Zwanger worden forum

Orchidea hater (Gast) - schreef op 23-05 om 12:43
Wie vind ook dat die vervelende orchidea van het forum moet verdwijnen? 
Amai, alleen ik ik ik bah nare vrouw!
57 antwoorden en 19629028x bekeken
kleintje013❤️ - schreef op 23-05 om 12:59
Wauwww , Netjes hoor !
Applausje voor jou dat je dit zo durft te doen wat ben jij een naar persoon en ook nog eens onder een onbekende naam, noem je eigen naam eens als je lef hebt?
als je slim bent haal je dit topic offline want wat je nu doet gaat totaal nergens over ! 
En nogmaals als je naar iemand uit wilt halen doe dat onder je eigen naam  
Voor jou heb ik 0.0 respect naar zielig persoontje dat je daar zit veilig achter je schermpje !
Orchidea - schreef op 23-05 om 12:52
Sorry..? Wat doe ik precies fout volgens jou?
Mimi - schreef op 23-05 om 12:57
Ik stem tegen
Mila92 - schreef op 23-05 om 13:04
Gadverdamme zeg! Heb het lef en reageer met je normale account in plaats van als gast en dan ook nog eens onder zo’n naam.

Degene die hier duidelijk niet thuis hoort ben jij dan. Bah, naarling! 
kleintje013❤️ - schreef op 23-05 om 13:05
Ben het helemaal met je eens zoals je ziet aan mij reactie hierboven.
Wat een zielig en naar persoon ben je als je dit zo durft te doen en niet eens onder je eigen naam!
Een beter mens dan orchidea bestaat niet , ze heeft haar hart op de juiste plek en deze onzin moet haar bespaard blijven zeker nu toch
Mila92 - schreef op 23-05 om 13:10
Precies! Als er iemand is die deze negativiteit niet verdiend, is het Orchidea wel. Gadverdamme zeg. Ik durf te wedden dat ik of wie dan ook óók na vele rondes proberen en zonder resultaat op gegeven moment ook zal denken van waarom lukt het mij niet en een ander wel. Daarvoor is dit forum toch ook? Om je ei kwijt te kunnen, je hart te kunnen luchten, blij zijn voor elkaar etc. 
Orchidea - schreef op 23-05 om 13:04
Zou je mij dan uit willen leggen waarom ik een nare vrouw ben?

Ik ben nu inmiddels een kleine 4, 5 dagen terug op het forum, waarin ik alleen het geluk van mijn zwangerschap heb gedeeld. Mag ik dan naar 20 rondes, waaronder 1 miskraam niet blij zijn net als iedereen? ;-( Ik heb het beste met iedereen voor. Heb iedereen altijd hard gesteund terwijl mijn zwangerschap uit bleef, en nu moet ik volgens jou weg? En je schijnt een hater te zijn? Hoe dan? ;-( Waarom doe je dit anoniem? Waarom zeg je niet gewoon wie je bent, want ik weet zeker dat je vast en zeker meeleest? Maar doe het dan asjeblieft gewoon met je echte account, zodat je mij kunt uitleggen waarom je mij zo graag weg wilt hebben? Wat heb ik dan verkeerd gezegd de afgelopen dagen....
kleintje013❤️ - schreef op 23-05 om 13:07
Maak er geen woorden aan vuil & geniet
Dit zielig persoontje is het niet waard!!
An2020 - schreef op 23-05 om 13:10
Wow.. Dat je dit plaatst.. zegt genoeg over jou als persoon.. 

@orchidea er zitten altijd rotte appels tussen.. dit is er 1 die al zuur was blijkbaar..
Saar - schreef op 23-05 om 13:21
Orchidea, geen energie in zulke menskes stoppen. Jaloezie iS een vies beest.  
Iedereen is blij voor je.
Mamsie92 - schreef op 23-05 om 13:30
Hier kan ik toch alleen maar om lachen. Dat je zo jaloers, sneu en zielig bent om een topic te maken om iemand weg te krijgen haha... Ben je opzoek naar aandacht? Misschien kan je beter eerst even op zoek gaan naar een stukje volwassenheid! hopelijk is het nog ergens aanwezig voor je, maar gezien deze topic ben ik bang dat je dat nooit gaat vinden. 
Ga aub je tijd ergens anders in steken en haal dit topic offline. 
♡ Ilona ♡ - schreef op 23-05 om 14:11
Wat n mafkees! En lekker anoniem ook. Heb dan de ballen onder je eigen naam te posten droeftoeter!!!!!! Tis in ieder geval iemand uit Belgie, zo te zien aan de schrijfwijze
Anoniem (Gast) - schreef op 23-05 om 16:42
Lees even hoe vaak je ik zegt zotteke 
Net als die 20 ronden die overal 1000 keer benoemd  moeten worden want want jij hebt is het ergst.
En je gunt een ander wel wat als het eerst bij jezelf goed is, jaloerse dikke trien!
Gelukkig heb je je trouwe volgers , die kunnen zelf niet nadenken  en komen je wel achterna
kleintje013❤️ - schreef op 23-05 om 18:49
Noem je naam eens jij zielig k*t persoon
 
Het lijkt me beter dat Jij je mond houd !!
 je denkt dat je heel wat bent met je anonieme naam , maar als je dan zon stoer persoon bent geef je je naam, en misschien ook je adress???

Echt gadver  wat ben jij een vies persoon , me bloed kookt je hebt geluk dat ik niet weet wie je bent geloof mij maar  
♡ Ilona ♡ - schreef op 23-05 om 17:18
Jij hebt echt een issue hoor anoniem. Wat had ik graag geweten wie jij bent... kutwijf bah!
Internetheldje
Orchidea - schreef op 23-05 om 17:40
Kijk, anoniem. Het is ook niet echt makkelijk, na zoveel mislukte pogingen, waarbij je ruim 1,5 jaar bezig bent met het proberen voor een kindje. Het is niet mijn bedoeling om het telkens over mijzelf te hebben, maar dit forum is toch juist bedoelt om je ei kwijt te kunnen...? Waarom zou ik dan alleen moeten luisteren naar de verhalen van andere, en zelf niets mogen zeggen? Is dat verboden? Alleen omdat ik herhaal dat ik twintig rondes bezig ben geweest? Alleen daarom..? Is dat echt de reden, waarom ik weg moet? Omdat dit hier ook een plaats is waar inderdaad OOK IK(!) mijn hart kwijt kan, als het even tegen zit. Ik heb heel mijn periode hier iedereen gesteund. Ik heb ook vaak genoeg herhaald (heb je dat gemist anoniem?!) dat het NIET gaat om hoeveel rondes je bezig bent, dat elke ronde er een teveel is. Maar waarom mag ik dan niet aangeven hoelang ik bezig ben? Ieder ander mag dat wel? Snap jij dan niet dat het behoorlijk slopend is, keer op keer, die teleurstelling, naar de huisarts moeten, doorverwezen worden naar een fertiliteitspolikliniek? Nee, schijnbaar niet. En als je eens echt van het begin af aan met mij meegelezen zou hebben, dan zou je nu echt niet zo reageren. 

En ja? Gun ik het een ander pas als het bij mij eerst is? Goh. Waar haal je dat vandaan...? Lees jij daadwerkelijk echt mee? ;-( Hoe vaak heb ik juist mijn eigen gevoel opzij moeten zetten, afstand moeten nemen, omdat ik merkte dat het niet meer lukte om voor iedereen blij te kunnen zijn? Regelmatig... omdat ik er voor iedereen was, terwijl het helaas bij mij zelf niet mocht lukken, en ik ben dan een jaloerse trien? Ja dat was ik, maar ik onderdrukte dat gevoel door op tijd afstand te nemen.. en dan nog? Mag je niet jaloers zijn als het bij je zelf niet lukt? ;-( Mag je dan ook helemaal niets? Moet ik dan maar akkoord gaan met alles? Moet ik dan echt alleen naar een ander luisteren, en zelf mijn mond houden? Ik weet dat jij dezelfde persoon bent als in December, en nee ik heb geen volgers.. dat zijn alleen wel de personen die IK ;-) al langer volg, en mij volgen, dus weten wat er achter mijn kinderwens-verhaal zit. Nogmaals ik snap echt niet waarom jij zo de pik op mij hebt. De afgelopen dagen heb ik helemaal nergens bot, of gemeen op geregeerd. Ik was gewoon blij, voelde mij gezegend dat het eindelijk is gelukt na een behoorlijke tijd. Dat mag toch gezegd worden? En wat maakt het dan uit dat ik juist andere steun wil geven door te zeggen dat het ook bij mij na 20 rondes natuurlijk is gelukt? Wat jammer zeg, dat ik blijkbaar niets van jou mag. Maar goed, jij kent mij blijkbaar goed, nu wil ik ook graag weten onder welke naam jij mee kletst op Brabbels. We weten natuurlijk allemaal dat dit een anonieme naam is, alleen om mij af te zijken. Maar hoe zou jij je voelen, als ik dat bij jou zou doen? Ik vind sommige personen ook niet altijd even handig hier, maar daar maak ik toch ook geen haat topic voor aan? Ik treiter toch ook niemand weg? Al ervaar jij het wel zo? Want in December reageerde JIJ ook al met het feit dat ik zo’n trut was omdat ik het zo ontzettend druk had met het lijstje bij te voegen en daardoor “sorry” vroeg om wat informatie, niet eens erg persoonlijk, meer voor de fun. De rondes het aantal kindje, Het was niet mijn bedoeling anoniem, om gemeen over te komen. Maar meer om met elkaar mee te leven. Ook ervaarde jij het zo dat je niet op het lijstje mocht als je de informatie niet compleet gaf, tuurlijk mag je op het lijstje, het kost gewoon veel werk om het bij te houden, en dat was zo ontzettend pittig ;-( maar iedereen is vrij om te zeggen wat hij wilt toch hier..? En het is jou mening, dat mag. Maar kunnen we het dan gewoon met zijn tweeen oplossen? Ipv zo’n topic? Ik blijf dit gewoon niet netjes vinden, en ik vraag je ook vriendelijk om mij dan even privé een berichtje te sturen, zodat we het er gewoon over kunnen hebben wat jou dwars zit. Ik hoop dan ook dat je deze topic offline wilt halen en je wilt stoppen met haat zaaien. Nog maals, ik ben het ook niet met iedereen eens hier, maar die negeer ik, of behandel ik als nog met respect... 
stff48 - schreef op 23-05 om 18:04
Anoniem alsjeblieft zeg hoe zielig ben jij ! Echt hoe laag kan je zijn ....jij hebt er precies echt geen idee van hoe moeilijk de weg kan zijn naar het baby geluk  ! 
Dus rot gewoon op met je belachelijk gedoe  & laat Orchidea met rust !!! 
kaja - schreef op 23-05 om 18:49
Wauw @Orchidea Wat ben jij ongelofelijk beleefd naar zo iemand toe... respect dat je dit zo wil afhandelen ! Toch wil ook ik je even zeggen dat iemand die zo’n oordeel klaar heeft jou moeite niet verdiend. Proficiat trouwens met je zwangerschap en ik hoop dat je binnen x aantal maanden een prachtig kindje mag vasthouden !
kleintje013❤️ - schreef op 23-05 om 18:52
Orchidea

Stop met jezelf te verantwoorden en uit te leggen waarom en hoe jij dingen doet ! Je bent te beleefd naar deze persoon iets wat ze totaal niet verdiend!!

Deze persoon is te zielig om met zijn eigen naam
Naar voren te komen , maak je woorden niet vuil aan haar dat doen andere wel Voor je   
Jij moet genieten mop! 
Lijn - schreef op 23-05 om 19:25
Wauw wat een nare berichten zeg, je durft wel zo van achter je beeldscherm. 
Misschien moet jij zelf maar weg van dit Forum. Lijkt me een prima oplossing. 
Je hoeft op dit Forum echt niet dikke vriendinnen te worden met iedereen, En je zal de een leuker vinden dan de ander. Maar echt, dit zegt zoveel meer over jou dan over Orchidea. 
Lijn - schreef op 23-05 om 19:29
@orchidea; geniet lekker van je zwangerschap meid. Deze idioot heeft echt issues. 
♡ Ilona ♡ - schreef op 23-05 om 20:11
Ga je aub niet verantwoorden tegenover zo een zielig persoon.. Orchidea
Bespaar je de moeite meid xxxx
Anoniem (Gast) - schreef op 23-05 om 23:45
Orchidea als allereerste van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, besteed verder geen aandacht aan de TS. Dat is gewoon een internet troll en die genieten van negatieve aandacht. Negeren is beter, daar kunnen ze slecht tegen. 
Zusss - schreef op 24-05 om 06:50
Wtf! Ik ben stom verbaasd! “Een Orchidea hater”. Jaloezie is een enge ziekte anoniem. Ik zou maar snel hulp zoeken voordat je helemaal bedorven wordt van binnen. 

Orchidea; ik vind je dapper! En ontzettend meelevend, en dat meen ik oprecht! Laat dit gaan! Zielepiet is dit zeg!  
Zusss - schreef op 24-05 om 06:52
Oh en btw Orchidea hater, in je eerste bericht; wie vind moet zijn: wie vindt. Je bent niet echt intelligent, of wel? Zegt genoeg!
Sofie - schreef op 24-05 om 07:10
Pff wat zielig dit. Ga iets nuttigs doen zeg
Mila (Gast) - schreef op 24-05 om 08:36
En zo wordt een topic opeens niet eentje van haar tegen iemand, maar respect en liefde voor een leuke meid. 

Anoniem; Zuss legt de vinger op de juiste plek; echt heel intelligent ben je niet hé? Er is hier niemand die ooit heeft aangegeven moeite te hebben met de bijdrages van Orchidea, behalve waarschijnlijk jij in december. Denk je dan dat iedereen opeens van mening gaat veranderen omdat een jaloerse negatieve bitch zo’n laf topic opent? Misschien had je hier even over na moeten denken, maar denken en tikken is lastig met twee hersencellen denk ik.

Orchidea; wat een rustig antwoord van jou, haha! Laat die gek lekker, geniet van alle mooie woorden van meiden die je super leuk vinden. Iedere keer als “Anoniem” nog reageert volgen er vele positieve reacties naar jou, dus haar doel wordt niet bereikt. Ben wel benieuwd wat Kleintje013 met haar zou doen!
kleintje013❤️ - schreef op 24-05 om 12:55
Haha wil je dat weten mila? Of was dat meer sarcastisch bedoeld
Laat ik het netjes houden en zeggen dat ik haar vriendelijk zou duidelijk maken dat ze zich met haar eigen zielige leven moet bezig houden & als ze zo stoer wil zijn  haar eigen naam moet gebruiken 
Heb totaal geen respect voor zulke personen als ik ergens niet tegen kan is het dit sneaky achterbaks gedoe & ook nog eens tegen iemand die het totaal niet verdiend!! 
Mila (Gast) - schreef op 24-05 om 14:24
Haha, ja ik wilde het echt weten! Ik mis nog een knietje die je haar zou geven

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Orchidea weg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan