Orchidea weg - Zwanger worden forum

kleintje013❤️ - schreef op 24-05 om 17:05
Hahaha ik wilde netjes blijven 
Maar ja inderdaad een knieetje geef ik graag hoor hahaha , zin om mee te helpen ???? hahahaa
57 antwoorden en 19635610x bekeken
biancaa - schreef op 24-05 om 08:56
Zo he jij durft wel.  Waarom niet als jezelf? Ben je bang.  Orchidea heeft het recht om haar zwangerschap bekend te maken en dat ze er blij mee is net als ieder ander. Als je je er aan ergert dat rot je toch lekker zelf op van het forum 
naatyp - schreef op 24-05 om 09:54
Wauw ik zit sinds 2013 af en aan op dit forum en zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.. wat laf en laag zeg,.hater is duidelijk jaloers..hoe oud ben je? Zo’n bericht kan toch niet van een volwassen vrouw komen 
Trek je er niks van aan @orchidea, geniet van je welverdiende zwangerschap 
Anoniem (Gast) - schreef op 24-05 om 10:49
Hahahahhahahah haahaahaahaahaahaahaaah
Hahahahahahhah hahahahhahaha hahahahhahahahaaahaaahaaahaa
Hahaha
♡ Ilona ♡ - schreef op 24-05 om 10:59
Wat moet jij een zielig, verrot leven hebben hahaha
Mamsie92 - schreef op 24-05 om 11:46
Mensen reageer niet meer op deze topic. Dit zielige persoontje is alleen maar opzoek naar aandacht anders had ze wel privé naar orchidea een bericht gestuurd 
stff48 - schreef op 24-05 om 12:40
Als je op deze manier aandacht moet zoeken , dan kan je natuurlijk geen leven hebben nee ... 
Nienke - schreef op 24-05 om 18:17
Ik ben even niet echt meer actief op het forum maar zag dit toevallig voorbij komen toen ik even kwam spieken en wil even zeggen dat ik dit echt te gek voor woorden vind!
Orchidea trek je er echt niets van aan! Je ben een super lieve, dappere en stoere meid en juist met jou verhaal en advies help je anderen! Laat je niet gek maak door zo’n zielig persoon die praat uit pure jaloezie. 
Puck - schreef op 25-05 om 13:23
Ach orchidea, laat anoniem lekker in haar sop gaarkoken. Reageren maakt het alleen maar erger. Ga genieten van je zwangrschap en maak je niet druk om dit soort berichten.
Ik heb gemerkt dat je op dit forum alleen met de groep mee mag praten. In het verleden heb ik ook best wat commentaar gehad, als ik eerlijk was over mijn gevoel of over wat bepaalde berichten met me deden. Of als ik eerlijk mijn mening gaf als iemand ergens naar vroeg. Heeft me ook best wat kwetsende opmerkingen opgeleverd. Uiteindelijk is negeren het beste. Ook met het noemen van onze forumnaam, zijn we hier behoorlijk anoniem en dat maakt dat er vaak harde dingen gezegd worden. Negeer het en klets gewoon met de mensen met wie je wel een klik hebt!
Anoniem (Gast) - schreef op 01-06 om 12:16
Daar heb je je ware aard, anderen mogen geen echo foto posten in een nod groepje want dat is ongepast he orchidea. Jij mag wel na 3 verhalen van Mogelijke /beginnende  miskramen gewoon je ik ben zo gelukkig 3+ weken test foto posten. Gelukkig reageerde er  niemand op je geweldige actie . Ik vind dat alleszins ongepast. Had er dan nog even mee gewacht. 
Maar ja jou geluk is het belangrijkst. 
Succes ermee ... ik ben weg hier !
Mila92 - schreef op 01-06 om 12:25
izzy:
Blij toe dat je ook op flikkert, Anoniem! Als je de reacties ook een beetje terug had gelezen, had je kunnen lezen dat Orchidea ook haar medeleven heeft geuit naar degenen die mogelijk een (beginnende) miskraam hebben. Begint jouw dag soms met Orchidea treiteren en eindigt je dag ook met Orchidea treiteren? Stalker. Echt, beterschap, want jaloezie is een gemene ziekte. 
stff48 - schreef op 01-06 om 12:33
Joepie gaat anoniem eindelijk weg hier ?!  
Laat Orchidea toch gewoon met rust ! Je weet niet waarover je spreekt .. Orchidea heeft al heel veel meegemaakt net als vele hier onder ons ! 
Dus toon wat respect en hou je grote mond voor jezelf ! 
Mila (Gast) - schreef op 01-06 om 14:20
Sommige mensen missen wat hersencellen. Al jullie welgemeende toelichtingen gaan het ene oor in, het andere uit omdat er verder niets tussen zit wat jullie informatie kan verwerken. Jammer, maar helaas zijn die mensen er ook. Lekker weg laten gaan, heel fijn nieuws!
Orchidea - schreef op 01-06 om 15:46
Anoniem. Het is een uitgerekend groepje. Ja, ik vind het ontiegelijk naar wat er gebeurd bij beide vrouwen. Vooral omdat er niemand is die ik het meer gunde dan hen. Maar waarom zou ik in een uitgerekend groepje geen 3+ test mogen posten? Ik ben gewoon blij dat het nu wel eens goed gaat bij mij. Wat oneerlijk van je joh. Dat juist in de groep om te kletsen over je zwangerschap, je niet iets positiefs mag plaatsen? Goh. Het leven bestaat nu eenmaal uit positieve en negatieve dingen. Ook IK ;-) dat hoor je graag hè, heb miskramen gehad. En een echo in een nod groepje plaatsen ligt nu eenmaal anders bij iemand dan in een uitgerekend groepje.. het is nu eenmaal zo dat sommige zwangerschappen gelukkig wel goed gaan en sommige niet ;-( maar mogen we dan niet blij zijn voor elkaar? En inderdaad niemand reageerde erop, prima ook. Ik hou mij ook afzijdiger, want op sommige manieren dat hier soms dingen gaan, vind ik ook gewoon erg jammer. Ik vind je wel sneu. Je stuurt mij ook geen berichtje privé, prima. Maar STOP dan met mij te bekritiseren, want dat slaat nergens op joh. 
kleintje013❤️ - schreef op 01-06 om 16:38
Als jij even lekker opdonderd anoniem!!!
Met constant je kritiek op orchidea , jij gunt niemand geluk geloof ik Je hebt alleen maar constant commentaar , eerlijk gezegd word ik doodziek van je en ben ik blij dat ik niet weet wie je bent!!!! 

Iemand in zijn waarde laten en gelukkig laten zijn is je teveel gevraagd dus waarom donder je niet gewoon op van het forum of maak je eigen naam bekend dan pas ben je een vrouw ( of man ) kan ook natuurlijk  
Mila92 - schreef op 01-06 om 16:47
Why can’t I hit the LIKE button  Ik ben momenteel kotsziek van de hormonen en kan echt niet tegen deze imbeciel zijn gare reactie. Alleen al hierom moedig ik Orchidea aan om juist nog meer positief nieuws met ons te blijven delen  
kleintje013❤️ - schreef op 01-06 om 23:03
ben het Helemaal met je eens mila92!
En heel veel sterkte met het misselijk zijn dat is zo vervelend 
Mila92 - schreef op 01-06 om 23:09
Komt helemaal goed  Gelukkig voel ik mij ‘s avonds wel wat beter en ook als ik gedurende de dag verse gemberthee drink 
kleintje013❤️ - schreef op 02-06 om 07:55
Dat is fijn! Het is allemaal wat die misselijkheid en moeheid enzovoorts maar goed je weet waarvoor het is 
Mila92 - schreef op 01-06 om 23:18
Ik heb een berichtje gestuurd naar het beheer (Brabbels), met het verzoek om dit topic te verwijderen. Hopelijk is het beheer nog actief en kan hij/zij erachter komen wie er zo kinderachtig is, aangezien onze internetheld(in) het niet privé op wil lossen.

Wellicht dat jullie ook naar Brabbels een berichtje kunnen sturen?
kleintje013❤️ - schreef op 02-06 om 08:11
Natuurlijk !!!
hoe kan ik dit doen ?
kleintje013❤️ - schreef op 02-06 om 15:58
Dankjewel mila92!
Heb haar een prive bericht gestuurd met het verzoek om dit topic op te heffen!
Hoop dat er iets aan gedaan word!
Mila92 - schreef op 02-06 om 16:38
Super 
Orchidea - schreef op 02-06 om 15:38
Mila92, fijn dat je het voortouw hebt genomen. Ik ga het beheer ook contacten. Ik hoef niet persee te weten wie het is ;-) Laat anoniem in haar gaar sop koken, wat mij betreft mag ze het ip adres wel blokkeren voor deze site, maar dat is mijn mening. Ik ben nu eenmaal van mening dat cyber-bullying niet meer echt van deze tijd is.
Mila92 - schreef op 02-06 om 16:40
Ik kon er ook niet meer tegen, Orchidea.  Dit is het minste wat ik kon doen  Als anoniem zelf geen contact opneemt met je en het op een volwassen manier oplost met je, dan ga ik zelf ‘gemeen’ doen. Toppunt van lafheid. Ik heb inderdaad ook gevraagd of er een mogelijkheid is dat diegene niet meer kan communiceren hier en blokkade aan het ip adres

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Orchidea weg' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan