Eiceldonor gezocht - Zwanger worden forum

SophiePeter - schreef op 05-08 om 13:43
Wij zijn een koppel (regio Gent) dat sinds 2 jaar gestopt is met de pil. We probeerden vol goede moed om zwanger te worden. Na een jaar was het eindelijk gelukt! Maar een paar dagen later liep het mis. Ik had een biochemische zwangerschap gehad.
Daarna ben ik naar mijn gynaecoloog geweest en die verwees me door naar een fertiliteitscentrum omdat er geen doorgankelijkheid was van mijn eileiders. Na een hele reeks onderzoeken wisten ze niet wat het probleem was en konden we onverklaard niet zwanger worden (doorgankelijkheid van mijn eileiders werd via andere test aangetoond). We probeerden verschillende keren via kunstmatige inseminatie, maar ook dit eindigde elke maand opnieuw in een grote teleurstelling. 
Na een hele tijd werd uiteindelijk ontdekt dat mijn AMH-waarde extreem laag is. We probeerden vervolgens via maximale stimulatie om meerdere eicellen te bekomen (IVF). Uiteindelijk had ik 1 rijpe follikel waar geen eicel in zat... Daarna kregen we het nieuws dat we geen eigen kinderen zullen kunnen krijgen, iets wat we zooo graag willen.
De wachtlijsten voor eiceldonatie zijn enorm lang (2 jaar). De enige manier voor ons om iets sneller zwanger te worden is zelf op zoek gaan naar een donor. Nu zijn we dus op zoek naar iemand die bereid zou zijn om enkele van haar eicellen af te staan. Wij zouden graag met een anonieme donor werken en dus lijkt kruisdonatie voor ons de beste oplossing.
Voel jij je aangesproken om ons te helpen onze droom te realiseren laat dan graag een berichtje na.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eiceldonor gezocht' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan