Menstruatie na prikpil - Zwanger worden forum

Alishav - schreef op 16-06 om 23:21
1 nov 2020 heb ik mijn laatste prik gehad van de prikpil.
Per 1 feb 2021 (12 weken) zou deze "uitgewerkt" zijn.
Vanmorgen toen ik naar de wc ging had ik roze-kleurige afscheiding. Vanmiddag begon het (donker) bruin te worden. Nu s'avonds is het zo goed als niks meer.

Wat is jullie ervaring na het stoppen met de prikpil? Was het bij jullie eerste menstruatie ook donker van kleur of juist helder rood? Mijn huisarts geeft aan dat ik me geen zorgen hoef te maken en dat dit normaal is na het stoppen met de prikpil, en dat ik het ondanks de kleur kan zien als menstruatie.
2 antwoorden en 13692662x bekeken
Elvira - schreef op 17-06 om 10:45
Bij mij duurde het na 1 prikpil 9 maanden voordat mijn cyclus weer normaal was dus jou verhaal klinkt niet uitzonderlijk
J - schreef op 17-06 om 10:57
Het heeft bij mij 6/7 maanden geduurd nadat ze 'uitgewerkt' was voor ik terug een maandelijkse cyclus had.. Ik heb de prikpil jaren gebruikt. Het heeft niets te maken met hoe lang je de prikpil gebruikt hebt. De ene vrouw moet gewoon langer 'ontpillen' dan de andere..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie na prikpil' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan