1,5 jaar nog niet zwanger. - Zwanger worden forum

rachel27 - schreef op 22-09 om 20:01
Hallo allemaal, ik ben nieuw hier!
Na wat googlen kwam ik hier terecht. Wij zijn nu 1,5jr bezig om zwanger te worden voor ons 2e kindje. Ons eerste kindje was meteen de eerste maand raak. Maar helaas nu zijn we alweer 1,5 jr verder aan het proberen voor een 2e.
Afgelopen juni heb ik een miskraam gehad met 7 weken.
Ik werd naar 4 weken weer netjes ongesteld en gebruikte weer ovulatie testen. Ik dacht deze ronde echt zwanger te zijn omdat ik 4 dagen overtijd was maar helaas..

Ik voel me gewoon zo verdrietig.. ik moest het even kwijt.
Iemand net zoiets meegemaakt? Uiteindelijk toch nog zwanger geraakt?
2 antwoorden en 12222090x bekeken
Nijntje - schreef op 22-09 om 20:45
Sorry hier ronde 34 voor de 3de
Kiki (Gast) - schreef op 22-09 om 22:41
Wat verdrietig van je miskraam en dat het niet zo wil lukken. Misschien kan je naar de dokter om te vragen of ze mee kunnen kijken? Ik heb het zelf niet meegemaakt, maar een vriendin wel: bij de 1e zwanger in ronde 1 en de tweede duurde ruim een jaar. Zij was in die periode ook heel druk met werk en liep een beetje op haar tandvlees. Pas toen ze rust nam en tijdelijk minder ging werken, lukte het. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1,5 jaar nog niet zwanger.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan