ineens 5 dagen overtijd - Zwanger worden forum

Anoniem (Gast) - schreef op 13-01 om 09:58
Test bleek negatief te zijn nu 1weeek overtijd als ik de test deed wzs negatief en als ik vanonder afveeg klein beetje bloed gisterochtend hele dag met maandverband gelopen niks van bloed gezien nu vandaag nr gynaecoloog
53 antwoorden en 45309017x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-01 om 17:27
Test bleek negatief te zijn nu 1weeek overtijd als ik de test deed was negatief en als ik vanonder afveeg klein beetje bloed eergisteren hele dag met maandverband gelopen niks van bloed gezien nu gisteren nr gynecolooh wilde me nt onderzoeken omdat me test negatief was vandaag een week overtijd nog steeds niks...
Sita (Gast) - schreef op 25-04 om 12:24
ben 5 dagen over tijd 3 testjes gedaan allemaal bleken negatief te zijn ik voel me wel behoorlijk belabberd 

Groetjes
Samantha (Gast) - schreef op 16-10 om 16:41
Ik bn al 5 dagen overtijd kan dat 4 weken zwanger zijn?
Chantale (Gast) - schreef op 11-01 om 20:10
Goede avond dames, 
Ik ben nu 5 dagen overtijd. Vinden jullie dat ik moet testen, of toch nog even moet wachten? Aangezien er bij jullie ook niks uit kwam 
Tan (Gast) - schreef op 14-01 om 15:27
Hoi!

Ik ben  vandaag ook 5 dagen over tijd maar heb eigenlijk helemaal geen kwaaltjes of überhaupt ergens last van. Heb wel al de hele week een klein beetje buikpijn die ik normaal heviger heb bij m'n menstruatie.  De zwangerschapstest was gisteren ook negatief. Ik ben 2x na het stoppen met de pil na 28 dagen ongesteld geworden en de laatste 2 menstruaties na 30 dagen. Vraag me af of ik morgen ofzo nog een test moet doen.. of misschien de huisarts moet bellen voor een bloed onderzoek? Of wellicht gewoon niks doen en dan maar afwachten?  Hebben jullie dat ook... wel een rommelige buik en lichte buikpijn maar geen menstruatie?

Groetjes Tan
Gast (Gast) - schreef op 01-02 om 09:02
Was roos nou wel of niet zwanger
En hoe is het met haar zoontje gegaan??
A95 - schreef op 16-02 om 11:09
Hier ook 5 dagen overtijd en 3 negatieve tests! We zijn bezig voor ons eerste kindje dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal haha.. ben de negatieve uitslagen wel even zat dus ik ga de rest van de week sowieso niet meer testen.. als ik volgende week woensdag nog steeds geen teken van menstruatie heb ga ik pas weer testen.. 
Inge (Gast) - schreef op 19-02 om 20:07
Hallo,
Ik was vandaag 5 dagen overtijd, toen ik vandaag wat bloedverlies had. Heb nu geen bleodverlies het was niet veel maar had vanmorgen een negatieve test maar heb wel vollere borste. En pijnlijk en een opgezette buik.
Zou ik dan toch wel ongesteld zijn of?
Meid van 25.. (Gast) - schreef op 19-03 om 07:20
Hallo, 

Ik wil mijn verhaal ook even kwijt, misschien dat julkie er iets van herkennen? Ik heb een hele onregelmatige cyclus in dec had k de NOD altijd tussen de 24e en de 26, is altijd zo geweest, nu 8 maanden gestopt met de pil. In jan had k de NOD op de 20e en in febr op de 14e valentijnsdag. Nu heb ik de 23 & 26 gemeenschap gehad, met volgens de menstruatiekalender een hoge en medium zwangerschapskans. Ik heb wel een eisprong gehad. Nu ben ik vadaag 5 dagen overtijd, en heb gisteren wat puntjes helderrood blied verliren, dit was heel minimaal. Verder heb ik een hele opgezwollen buik, heel moe, tijdens het avondeten misselijk en laat ik het eten staan. hoef niet te braken, en heb af en toe rare lichte krampjes maar zijn zo weer weg. De buik lijkt vol te zitte maar heb bijna niks gegeten. Geen bloedverlies meer gehad. Iemand sugessties?
xx Kan raad gebruiken. Wordt ons eerste kindje. 
Sanne - schreef op 29-03 om 23:33
Ben benieuwd allemaal .
En roos?
NiklausM (Gast) - schreef op 01-07 om 17:26
5 dagen overtijd 3 negatieve testen Mn moeder zegt moet na 14 dagen pas testen begin nu echt te denken dat ze gelijk heeft
Anoniem (Gast) - schreef op 25-07 om 08:04
Hallo Allemaal.
Ik ben nu 5 dagen overtijd en ik heb al dagen s'morgens lichte krampjes in mijn buik en een opgezet gevoel. Nou heb ik gisterochtend een test gedaan van Cleaurblue en die was negatief. Nu dus nog steeds niet ongesteld. Klinkt misschien vies maar ik heb sinds kort ook witte afscheiding. Verder geen symptomen. Nu lees ik net wel dat als je medicijnen slikt dat dat invloed kan hebben op zwangerschapstest ivm de hormonen. Wat denken jullie dat ik moet doen? Ik slik namelijk 3 medicijnen voor mijn epilepsie die bij een zwangerschap mag worden geslikt

Groetjes Nathalie
Anoniem (Gast) - schreef op 02-01 om 18:17
Hai dames,
Na het lezen ben ik toch benieuwd naar jullie mening. Ben in maart gestopt met de pil en sinds toen altijd een regelmatige cyclus. Heb een app op mn telefoon waar ik bij houd wanneer ik ongesteld ben. Laatste keer was begin december. Ik ben nu 5 dagen overtijd. Na 1 dag over tijd direct getest maar negatief. Heb het idee dat er kwaaltjes zijn maar kan ook tussen de oren zitte . 
We deden het altijd met condoom maar laatste 2x seks zonder gedaan. Zou ik zwanger kunnen zijn? Ene kant wil ik het weten maar andere kant niet, we waren er nog niet erv mee bezig .. 
Groetjes
Anoniempje (Gast) - schreef op 18-03 om 21:54
Hoi allemaal
Kk weet dat dit een oude pagina is
Maar ik ben een beetje aan het Google. Ik ben nu 4 dagen overtijd en negative testen
Morgen weer een test kopen. Heb het nooit meegemaakt. Bij mijn twee jongens gelijk duidelijk strepen en dat nog wel dagen voor dat dat ik ong moest worden
Wat nu????????
Lucky (Gast) - schreef op 15-04 om 19:31
5 dagen overtijd,en ja hoor zwanger!heb net een test gedaan en er kwamen gelijk 2 streepjes
Anoniempjee (Gast) - schreef op 08-05 om 13:22
Hee dames,
Ik maak me druk ben vandaag 5 dagen over tijd. Onveilig seks gehad maar wel 1 dag licht bloed verlies gehad. Ik heb al 6x een test gedaan en allemaal NEGATIEF... ik snap er helemaal niks van. Wel heb ik de kwaaltjes van ongesteld worden. Wat kan ik nu het beste doen?
MB (Gast) - schreef op 13-06 om 20:16
Ben nu ook 5 dagen overtijd. Drie testen gedaan maar helaas alle testen negatief. Ik ben erg vermoeid. Wat is de richtlijn om een bloedtest te laten afnemen bij de HA?
Maria (Gast) - schreef op 10-05 om 20:39
Ik ben 6 dagen over tijd, en heb voor de eerste keer gehad. Het stelde niet heel veel voor, dat wil zeggen 2 minuten ongeveer. Het was in mijn vruchtbare periode. Ik heb 2 x een zwangerschaps test gedaan. 
In de periode tot ik weer ongesteld zou moeten worden kreeg ik wel zwangerschapssymptomen zoals misselijk vermoeid hoofpijn iets bloed verlies en nog een paar dingen. 
 te voren kan en 1 test 6 dagen over tijd. Ze waren beide negatief. Weet iemand wat ik het beste kan doen? 
Sher (Gast) - schreef op 30-05 om 10:23
Hoi dames.. 

Ik ben half maart gestopt met de pil.. 2 weken er na gelijk me eisprong heel duidelijk gevonden en ongesteld

Wij zijn er wel echt mee bezig om een kindje te krijgen, en doen het dan ook in de ovulatie periode  om de dag soms elke dag.. maar dat is bij ons gewoon.. we hebben altijd al heel veel gevreeën 
Nu ben ik 5 dagen overtijd ik voel me best wel vaak slap en moe overdag
Soms wat buikkrampen en ook wel vaak moeten plassen 
Maar totaal het gevoel niet dat ik ongesteld moet worden 

Ik heb nu 2 testen gedaan maar beide zijn nog steeds negatief
Sarina (Gast) - schreef op 05-10 om 13:02
Hey lieve meiden, 

Ik zit met een vraagje ik ben 5 jaar geleden zwanger geweest, toen ik een paar keer mn pil was vergeten.
Helaas toen moeten weghalen ivm prive dingen.. daarna ben ik aan de prikpil gegaan rond de 2 jaar aan gezeten..
Nu al 2jaar ermee gestopt, en nog niet raak geweest.. mijn eerste vraag kan dit door de prikpil komen of door de abortus? 

Ik ben nu 3 dagen overtijd en normaal voor dat ik ongesteld wordt heb ik trek in rare dingen ect.. en doen mn borsten pijn maar dat heb ik nu gewoon helemaal niet.. maar ik hen vamorgen getest maar van de action maar die is negatief.. 

helpppp

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'ineens 5 dagen overtijd' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan