Wie gaan er nog meer voor een derde kindje? - Zwanger worden forum

Lindsey (Gast) - schreef op 15-09 om 13:47
Het verhaal hierboven is van mij natuurlijk ????????
51 antwoorden en 45407972x bekeken
Welpje - schreef op 17-09 om 23:44
En... Hoe was het telefoontje? Hadden ze nieuws voor je?
En wat fijn voor je vriendin dat ze een kindje verwacht. Weet ze ook dat jij zo graag weer wil?
Het zal zeker af en toe lastig zijn. Jouw teleurstelling mag je denk ik ook delen met haar, net als je blijdschap om haar zwangerschap. Het mag er allebei zijn. Xx
Lara (Gast) - schreef op 19-09 om 11:08
Wat jammer dat je toch ongesteld bent geworden! Hoe was de uitslag van je bloedonderzoek?
Kan mij je gemixte gevoelens goed voorstellen hoor, blijft toch moeilijk wanneer je zelf iets heel graag wilt , het niet lukt, lijkt het bij een ander zo maar te gebeuren.

Ik zit inmiddels op het wachtbankje.... We hebben deze maand weer alles uit de kast getrokken, heb weer ovulatietesten gebruikt voor de timing... moet goed zitten allemaal. Nu maar afwachten of het mocht baten dit keer.... 
zondag is mijn NOD. Duimen draaien!!!!
Welpje - schreef op 25-09 om 18:16
En, Lara? Hoe gaat het? Hoe lang zijn jullie al bezig?
Welpje - schreef op 25-09 om 18:16
En, Lara? Hoe gaat het? Hoe lang zijn jullie al bezig?
Welpje - schreef op 25-09 om 18:16
En, Lara? Hoe gaat het? Hoe lang zijn jullie al bezig?
Toetje - schreef op 02-10 om 09:58
Hier ook weer een maandje verder zonder positief nieuws... Nu precies een jaar geleden dat mijn cyclus weer normaal was. De oudste begint bij ons steeds meer te zeuren om een broertje of zusje erbij, al weet ze niet dat we bezig zijn ervoor. Hoe staan jullie kinderen erin?
Lindsey (Gast) - schreef op 02-10 om 13:18
Hey toetje, wat jammer dat het bij jou ook nog niet zo mag zijn!! Bij mij is het ook nu iets langer dan een jaar na de operatie. We hebben ze in het begin wel gevraagd wat ze er van zouden vinden als er nog een broertje of zusje erbij zou komen. Ze waren hier heel enthousiast over. Mijn dochter van 7 jaar wilde al meteen een kamer met hem of haar delen hihi. 
In het begin vroegen ze er veel naar maar de laatste tijd is dat eigenlijk niet meer. Hoe oud zijn jouw kids?
Toetje - schreef op 04-10 om 15:14
Die van ons zijn al 6 en 9. Heerlijke leeftijden, heel erg zelfstandig en flexibel. Aansturen en corrigeren, de rest gaat vanzelf. Vandaar ook dat er nu genoeg tijd en energie is voor een nieuw leventje binnen ons gezin...
Welpje - schreef op 05-10 om 08:08
He meiden, hier wacht ik nog steeds op mijn menstruatie! Geloof dat ik nu al 2 maanden wacht. Vind het overigens ook niet erg.
De overname van het bedrijf, nieuwbouw van het bedrijf en het bouwen van onze eigen nieuwe woning lijken opeens best weer wat sneller dichterbij te komen. Hectische tijden dus!
Ik wil alleen niet meer aan de pil dus we vrijen onveilig tot mijn menstruatie en daarna gaan we proberen de vruchtbare dagen te vermijden als ik weet hoe mijn cyclus loopt. De derde staat hier dus, voor wat mij betreft, even op pauze!
Anoniem (Gast) - schreef op 05-10 om 10:45
Hey Toetje ja dat begrijp ik heel goed!! Ik ben vandaag ongesteld geworden. Precies op de dag dat het ook zou moeten (ofja eigenlijk niet he haha)... Flink balen dus! Begin de moed langzaam op te geven... Iedere maand verplicht iets moeten doen vinden we ook niet leuk meer. Heb nu even het gevoel dat het nooit meer gaat lukken.. 

Welpje, ik wens je heel veel succes met het bedrijf en de woning!! Ik hoop dat alles goed verloopt!
Lindsey (Gast) - schreef op 05-10 om 10:46
Oepss. Alweer mijn naam vergeten in te vullen hierboven 
Welpje - schreef op 05-10 om 23:23
Ik zit hier via de app op mijn telefoon. Ideaal!
Ik blijf wel meelezen hoor want een derde komt er hier zeker als het allemaal wil lukken. Ben misschien vanavond wel ongesteld geworden!
Succes meiden. Af en toe balen, hoop verliezen en een flesje wijn leeg drinken is niet zo gek. En daarna de moed weer oppakken. Zal niet altijd meevallen. Hoop dat dit forum er wat bij helpt. X
Steffi (Gast) - schreef op 16-09 om 10:27
Hoi lieve mama's/toekomstige mama's! Wat leuk om al verschillende blogs te kunnen lezen over een derde zwangerschap. 
Bij deze wil ik het ook van de daken schreeuwen dat wij ook beslist hebben voor derde ukkie. Wij hebben al twee zonen van 3 en 1 en altijd gezegt we houden het bij twee maar toen we het park en maxicosy en babyspulletjes wegdeden hebben we precies alletwee een slag in het gezicht gekregen... iets zei ons "we willen nog eentje erbij begin maar terug opnieuw newborn kledij te kopen"  hier domineerde ons verstand ook... andere wagen, kamerindeling, financieel... maar na veel praten en de nodige tranen heeft ons hart gewonnen. Wij gaan voor een derde prins/prinses... er is absoluut nog plaats en vooral veel liefde over om nog een kindje groot te brengen. 
Veel succes aan alle mama's die in dezelfde situatie zitten.
Waar een wil is, is een weg
Liefs X   
AnnaEmile - schreef op 24-09 om 21:36
Die onzekerheid is zo herkenbaar.
Wij hebben een dochtertje dat eind november 5j wordt en een zoontje van nu 17maand.
In juni liet ik mijn mirena verwijderen, eerste cyclus was 43dagen, 2d 30dagen dus nu afwachten wat deze cyclus zegt. Volgens berekeningen zou ik elk moment mijn eisprong kunnen hebben. Heb de afgelopen maanden wel gemerkt dat ik rond die periode een aantal dagen goed misselijk kan zijn met krampen in de buik.
Bij ons dochtertje was ik de 2de maand zwanger, bij zoontje maand 6 dus we zien wel. Ik zal op zich al heel opgelucht zijn als ik merk dat mijn cyclus regelmatig is. Wel probeer ik naast de berekening van vruchtbare periode ook de billing methode toe te passen en dat komt vrij goed overeen met de berekeningen.
Hoop samen met jullie mee op een derde wondertje.
tine (Gast) - schreef op 22-10 om 12:20
wij gaan ook nog es voor derde kindje, heb wel al zoontje van 9 en dochtertje van 7
ondertussen zijn we al twee jaar wat op de sukkel geraakt...lang en zwaar verhaal, veel meegemaakt, maar ik wil dit stuk afsluiten en terug volledig gaan voor een nieuw kindje... ik moet elk moment mijn eisprong hebben...afwachten dus wat het nu wordt...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie gaan er nog meer voor een derde kindje?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan