Geen eisprong? - Zwanger worden forum

Samantha80 - schreef op 16-03 om 00:06
Ik ga nooit uit van ovu testen.. ik vind ze te onbetrouwbaar om zekerheid ermee te hebben. Werken wel maar geven vaak veels te vroeg de piek aan en de eisprong is eigenlijk bijna nooit in de 36 uur na de positieve ovu maar later.(en veel later kan zeker)

Ook kan het zijn dat je meerdere malen in een cyclus positief test maar hoe dat zit ... is apart hihi.
Je moet meestal een aantal dagen achter elkaar ovu testen gebruiken (zo rond 15u ofzo) om deze te kunnen vergelijken.Als de streep zichtbaar is en deze in de loop van de dagen meer en meer zichtbaarder word dan gaat die onderweg naar de piekdag.

Hoelang zijn je cyclussen geweest de laatste rondes? Dan kan ik wel wat gokken (als het weer overeen komt met die rondes) wanneer je kan starten met ovus.
58 antwoorden en 45107452x bekeken
Evelien - schreef op 16-03 om 12:05
Kijk dat geeft de burger moed
Ik heb nog niet veel goede informatie voor je..
Ik ben 20 december gestopt met de pil (gewoon de strip afgemaakt) daarna 4 dagen ongesteld geweest (nog menstruatie van de pil dus) en daarna pas ongesteld geworden op 27 februari (cyclus van 69 dagen) en nu dus bezig met mijn 2e cyclus. Ik had het idee dat ik afgelopen di/woe mijn eisprong had. Kreeg dinsdagmiddag rond 14u ongesteldheidskrampjes en dit duurde tot ongeveer 11 uur woensdagochtend. Woensdagochtend had ik heeel veel witte vlokken in mijn urine..
Verder wil ik vanaf mijn volgende cyclus elke dag temperaturen.. Ik heb het al een paar keer gedaan en dan zat ik vaak net onder de 36, vanochtend had ik 36,7.

Groetjes
Mirjam - schreef op 16-03 om 12:54
@Belly Dancer, wat goed dat je er met je man over hebt gesproken dan weet je tenminste hoe het zit. Mannen associëren hun vruchtbaarheid nog weleens met hun mannelijkheid. Ik kan me best voorstellen dat het gênant kan zijn om met zo'n potje rond te lopen, iedereen weet tenslotte wat je dan net hebt gedaan.
Wat jij kunt doen is je waardering uitspreken dat hij dit ervoor over hebt en misschien meegaan om hem te steunen? Succes!
Belly*dancer - schreef op 16-03 om 23:32
@Mirjam, met praten kan je inderdaad veel bereiken, maar het blijft natuurlijk een toch wel moeilijker onderwerp.
Ik heb het hem zeker al laten weten dat ik het enorm waardeer dat hij dit allemaal voor mij, voor ons wil doen. Dat geeft me de zekerheid dat hij ook echt een kindje wil van ons samen. Ik ga zeker met hem meegaan, ik vind het ook altijd fijn dat hij tijd vrij maakt om met mij naar de gyn te gaan.
Dank je wel!
Mirjam - schreef op 17-03 om 12:09
@Belly Dancer, het is natuurlijk vervelend dat jullie dit moeten ondergaan maar ergens vind ik het wel mooi zoals je het beschrijft. Jullie weten nu wat je aan elkaar hebt, jullie zijn er voor elkaar en steunen elkaar ook in moeilijke tijden. Wie weet dat jullie relatie hier (nog) sterker door wordt. Lijkt me een goede basis om een gezin te beginnen! Dan komt 'de rest' ook wel.
Samantha80 - schreef op 21-03 om 16:02
Dat temperaturen is handig idd weet je achteraf welke dag de eisprong ongeveer is geweest. Je kan ook op www.thermo-meters.nl kijken vor meer info over tempen en andere handige weetjes enz. Wie weet helpt het mee he.

Zo te horen kan je er wel vanuitgaan dat de eisprong is geweest met die laatste temp. Nod zal dan rond de 28ste liggen denk
Belly*dancer - schreef op 21-03 om 19:25
@Mirjam, ik heb inderdaad het idee dat onze relatie de laatste maanden hechter en sterker geworden is. Wat wel fijn is. Maar het is echt niet fijn om dit te ondergaan. Ondertussen hoor je overal van familie en vrienden dat ze zwanger zijn en dat maakt het er niet fijner op. Voor hen vind ik het superlijk, maar het is best moeilijk. Van mijn vriend moet ik tegen iedereen zwijgen, enkel mijn beste vriendin is er van op de hoogte, maar zij is ondertussen ook zwanger. Maar ik heb nood aan goede gesprekken met ook nog andere mensen, waarom weet ik niet, maar praten helpt op dat vla goed bij mij denk ik.

Samantha80, mijn vorige menstruatie kan ik eigenlijk niet echt meerekenen, was enkel een beetje bruinverlies gedurende 3 dagen. Dus mijn cyclus nu is al 81 dagen en mijn temp blijft altijd schommelen tussen 36,3 en 36,6. Ik heb enkele keren een ovu test gedaan en één keer kleurde deze een heel klein beetje, dus kan ook zijn dat die niet goed was. Maar het probleem is dat mijn vriend en ik wel samenwonen maar bij de ouders. Dus ik kan niet testen wanneer ik wil, omdat zij hier bijna constant rondlopen. Ik weet het niet goed meer. De gyn had gezegd dat ik paasweekend een zwstest moet doen, als deze negatief is moet ik beginnen met duphaston. Maar als ik niet weet wanneer mijn ovulatie was, kan het ook zijn dat het nog te vroeg is om een zwstest te doen. Zou ik dan een weekje extra wachten om te testen? Heb jij hier misschien meer ervaring mee? grtjs
Samantha80 - schreef op 21-03 om 19:56
Hmm kan beter elke dag je temp nemen zodat je iig ziet hoe en wat. Dat is handiger en duidelijker dan gokken en gissen.

Beter dus te starten met elke dag temperaturen. Daarbij ook je slijmverlies in de gaten te houden. Die geeft aan wanneer er een eisprong gaat komen.
Creme brokkelig verlies is niet vruchtbaar... dat heb je voor de eisprong (ver voor eisprong iig) en na de eisprong totaan nod.

81 dagen is best lang.. de langste die ik had had 82 dagen maar dag 83 zwanger getest (eisprong was op dag 69) dus het kan zijn dat je na de eisprong zit maar dat kan je alleen zien met de temps als je de temp voor de eisprong weet.
Evelien - schreef op 22-03 om 09:23
Thanx Samantha!!
hoeveel dagen voor je NOD daalt je temperatuur?
Tot nu toe blijft mijn temp stabiel op 36,6/36,7. Woe 28 mrt is mijn NOD bij cylcus van 28 dagen.
Evelien - schreef op 22-03 om 09:24
excuus, woensdag is het de 27ste
Samantha80 - schreef op 22-03 om 10:10
Bij de meeste dames daalt de temperatuur de dag van de ongi. Dus als je een lage temp hebt dan kan je die dag de ongi verwachten.

Maar bij sommige dames daalt de temp pas op dag 2 of 3 na de  start van de ongi... maar dat is een kleine groep.

Dus hou die temp hoog iig totaan dag 14 na de eisprong
Evelien - schreef op 22-03 om 10:44
ow ow wat een geduld moeten wij dames toch hebben he
Thanx weer voor je hulp!

Ben je eigenlijk zelf ook aan het klussen voor een kleine??
Samantha80 - schreef op 22-03 om 11:10
NEe ikzelf ben nog an de pripil en laat in aug de laatste zetten. Volgend jaar is een 3de welkom hier  en hoop dat die prikpil snel uitgewerkt is.
Na het stoppen van de prikpil duurt het gemiddeld 10 tot 12 mnd voordat er weer een eisprongcyclus is. Dus... zomer 2014 hopelijk actie

Tot die tijd help ik iedereen zwanger te worden met mijn hulp
via mijn website enz. 
Geeft een heerlijke voldoening wetende dat dat zo super werkt.

Hopelijk duurt het voor jullie ook niet lang meer  en komt er nog net een 2013 kindjee
Belly*dancer - schreef op 22-03 om 16:20
Is inderdaad best lang.. Ik ga een test bestellen voor volgend weekend. Hopelijk test die dan positief! Anders gaan we een niet zo leuke toer op. Dus duimen maar .
Mijn slijmverlies veranderd wel af en toe, maar op dit moment niet zo zeer dat ik merk dat ik een eisprong heb. In het begin toen ik gestopt was met de pil was dit wel het geval, maar nu heb ik dat niet meer zo opvallend opgemerkt. En ik vind het ook lastig om dit alles op te schrijven. Temp hou ik wel goed bij, maar zoals slijmverlies niet, ben een beetje bang dat iemand dit zal vinden of perongeluk hier de schuif opentrekt waar het in ligt. Zou ik best een beetje genant vinden denk ik .
Evelien - schreef op 24-03 om 14:15
lief van je samantha!
Belly*dancer - schreef op 25-03 om 19:49
Ik ben afgelopen weken nog niet zo blij geweest! Eindelijk is mijn temp gestegen tot 37°! Dus eindelijk heb ik mijn eisprong, 12 dagen later dan de gyn voorspelde. Veel klussen nu en hopen dat ik over 2 weken positief test!
Samantha80 - schreef op 25-03 om 19:55
Wiee spannend
Evelien - schreef op 27-03 om 08:27
Mijn temperatuur is altijd rond 36,5/36,6,
Zondag was deze 36,9, maandag 36,75, gisteren 37,0 en vandaag 37,16..
Een duidelijke stijging!
Ik was 28 dagen geleden voor het laatst ongesteld (vandaag dus evt NOD), maar dat was na 69 dagen dus ik weet mijn cyclus nog niet. Ik hoop dat dit duidt op een zwangerschap, maar anders in ieder geval op een eisprong en dan wordt mijn cyclus in ieder geval een stuk korter dan de vorige keer toch?!
Samantha80 - schreef op 27-03 om 09:45
Wow super temps ik zeg eisprong op maandag  als de komende 2 temps ook 37.1 of hoger is.

Maandag eisprong 
NOD 8 april
Meetellende klussen tussen 21 maart en 25 maart
Testen cb digi en kruitvat: 4 april ochtendurine
Testen overige merken: 6 april ochtendurine
Cyclus 40 dagen

Heeeel veel succes
Evelien - schreef op 27-03 om 18:11
Ik ben benieuwd, hou je op de hoogte, thanx!!
Evelien - schreef op 29-03 om 13:33
Nog steeds een hoge temp 37,06 en 37,16~!
Belly*dancer - schreef op 01-04 om 16:48
Hey..

Vandaag zijn mijn ongi duidelijk doorgekomen.. Kvind het echt bizar. Ik heb geen temp verhoging gehad op de dagen dat het moest en de sensitest is maar 1keer heel licht positief geweest, voor de rest negatief.. Ik begrijp echt niets van mijn lichaam op dit moment .

Langs de ene kant teleurgesteld omdat ik niet zwanger ben, langs de andere kant wel blij dat mijn ongi doorkomt.
Toch raar hé, een vrouwen lichaam
Anoniem (Gast) - schreef op 26-03 om 22:12
Ik maak geen eitjes
Vali (Gast) - schreef op 07-09 om 00:53
Hoi. Ik heb even een vraagje: ik heb heel onregelmatige menstruatie maar ik heb wel als het goed is iedere mnd last van mn onderbuik links en rechts. Ik was bij gyn geweest ze zei dat ik onregelmatige eisprong heb maar wel eicellen die rijp zn. Maar kan ik nog kinder krijgen
deborahwesley - schreef op 15-09 om 11:00
@samantha

heb een vraag, we zijn momenteel in ronde 1 van ons 1e kindje. 9/13 aug. ongesteld geweest (na pilgebruik)
ontrekkingsbloeding op 16/18 augustus gehad.

23 augustus heftige steken gehad in de onderbuik en liezen. en daarna nog wat zeurende pijn gehad in de buik. (volgens h.a was dit mijn eisprong die ik gevoelt heb)  maar nu huidige situatie op cd 37. nog geen menstruatie en 2 negatieve testen op 5 sept. en 11 sept. 


als ik wil gaan temperaturen wanneer moet ik beginnen? dag 1 van volgende cyclus? 


moet ik nu blijven afwachten of geef je ander advies.
heb de site gelezen maar kon daar niet direct antwoord krijgen
meid - schreef op 06-08 om 08:57
Wat kan je lichaam je zelf gek maken! Zucht ik ben sinds mei bezig om zwanger te worden. Gestopt met de pil gelukkig normale menstruatie (26-27 dagen tot nu toe). Deze maand voor het eerst ovulatie testen gebruikt  wel knipperende smiley's maar geen vaste (zou de dag dat je een eisprong zou moeten hebben) gelijk gestrest wat nou als ik geen eisprong heb!  Morgen is mijn NOD vanmorgen test gedaan resultaat: niet zwanger. Nu weet ik wel dat de mogelijkheid dat de pil nog in me lichaam zit en dat ik geduld moet hebben...  hoe trek je je zelf hier door heen zonder gek te worden??????? 
Nikki (Gast) - schreef op 09-01 om 15:18
Hooi meiden/mamas 
Ik heb een  vraagje 
Kan je  toch zwanger worden ook al heb je geen eisprong ? 

Alvast bedankt voor de reactie 's 
Kimo (Gast) - schreef op 16-01 om 18:17
Hallo,
Ik ben 2 weken overtijd vorige week heb een bloed test gedaan die was negatief. Ik blijf testen  (zwangerschapstesten)  maar ieder keer negatief. Zou het zijn dat ik de vorige keer geen eisprong heb gehad. 
Ik wil wel erbij zeggen dat ik in t ziekenhuis in behandeling ben voor inseminatie ik gebruik clomifeencitraat is een hormoon tabletten en de vorige keer was ik mee gestopt omdat ze tussen kerst en nieuwjaar zaten en word  ik niet geholpen.  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen eisprong?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan