symptomen - Zwanger worden forum

manuela93 - schreef op 28-03 om 21:01
Laat ons lekker genieten zolang het duurt anoniem.
Voor de rest sluitt ik me aan bij chertje85!
97 antwoorden en 45260104x bekeken
Sammie1987 - schreef op 28-03 om 21:25
Iedereen moet doen waar die zich zelf goed bij voelt. Al koopt iemand al alle kleding voor de komende 5 jaar.. ik heb er geen last van dus gewoon blijven kopen! Helpt ook nog eens de economie ;-)

Ik vind het leuk om te lezen hoe jullie het zwanger raken traject beleven.. zoals al eerder gezegd, ik was ineens totaal onverwacht zwanger. Toch heb ik het vanaf dag 1 geweten, intuïtie misschien.

Ik hoop voor jullie dat het snel gebeurt en blijf genieten van het oefenen ;-)
sabje - schreef op 28-03 om 22:25
hoi sammie1987 inderdaad doen wat we zelf leuk vinden dat doet ieder voor zich en is leuk omdat met andere te dellen,
wat eenmazl dat het bij jou ineens was, was het gepland? of door de pil heen?
dankje wel we blijven oevenen hihi
klussen noemen we dat hier hihi, gr
Poesh - schreef op 29-03 om 07:18
Sabje bij een huwelijk komt er heel veel kijken idd. En je kan het zo duur maken of je zelf wilt. Maar het is zowieso een duur iets. Maar zo mooi. Dus als het zover is geniet volop van de voorbereiding en van de dag zelf! Heb ik ook gedaan.
Sammie1987 - schreef op 29-03 om 07:50
Sabje, ik slikte al 10 jaar trouw de pil en was. Ik was niet ziek dus er was geen reden waarom de pil niet zou kunnen werken. Nu blijkt dat ik enorm vruchtbaar ben. Ik geef borstvoeding en dan is de kans groot dat je geen eisprong krijgt nou die had ik dus meteen na 6 weken dus ik heb nu een spiraaltje. Kinderen plan je niet, het is altijd een geschenk. Ze is het mooiste wat me ooit is overkomen.

Chertje85, als je het na het weekend nog niet ongesteld bent zou ik maandag bloed laten prikken dan weet je het zeker.

Poesh - schreef op 29-03 om 07:58
Chertje, ik ook zit in hetzelfde scenario of jou.. Het kan helaas lang duren voordat je cyclus terug op gang komt.. Sommige vrouwen mogen 90 dagen wachten.. Dit wens ik natuurlijk niemand toe!
En inderdaad, de HA kan via je bloed kijken waar je ergens in je cyclus zit, ik persoonlijk ga dit nog niet doen.. Ik ben niet iemand die vlug bij de dokter loopt.. Ik zit momenteel op dag 35 zonder posi testen.. Heb nu ineens hevige onderbuikkrampen gekregen dus hoop dat mijn regels gewoon op komst zijn.. Maar het kan ook terug vals alarm zijn zoals ik nog al gehad heb deze maand.
Hier gewoon van je af schrijven, naar de HA gaan als jij je daar goed bij voelt.. En in je achterhoofd houden dat je misschien jammer genoeg nog geen eisprong gehad hebt en du nog niet direct je regels zal krijgen, dit doe ik nu ook.. En dit is jammer genoeg het enige wat je kan doen...
Poesh - schreef op 29-03 om 12:34
Het bloedverlies dat je gehad hebt kan ook nog altijd iets anders geweest zijn.  Ik heb dit 17 -18 maart ook gehad een heel klein beetje bloedverlies, en ik test nog steeds negatief..
Dus we zien inderdaad wel ik heb nu terug serieuze menstruatiekrampen dus ik verwacht vandaag of  deze nacht mijn ongie.. Komen deze niet door zal ik volgende week nog eens testen, is het dan nog steeds niet overweeg ik toch ook om naar mijn HA te stappen, in de hoop dat hij mij meer zekerheid kan geven over mijn cyclus.
Als ik nu ongie word heb ik identiek de cyclus van voor mijn pil.. Dus zou dit ook wel goed vinden aangezien ik dan weet dat mijn natuurlijke cyclus terug op gang is, vind het wel spijtig dat het dan terug een lange is maar dat hebben we nu eenmaal niet voor het kiezen!
Het beste voor jou, en hier kan je altijd je ei kwijt
chertje85 - schreef op 29-03 om 19:49
Mijn cyclus was 27/28 dagen toen ik nog met de pil bezig was. zit daar nu al behoorlijk overheen. En testen zijn steeds negatief. .hihi we wachten gewoon relaxed af. ik heb totaal geen last van symptomen voor me ongi.. heb ook heel duidelijk het gevoel niet ongi te worden.. just a feeling.. kan het niet uit leggen. zondag ochtend gewoon nogmaals testen met kruidvat 2 van 5 euro. en vrijdag nogmaals als hij negatief is en geen ongi. dus blijft weer is lkkr spannend hihi.
Poesh - schreef op 29-03 om 19:56
Dat je cyclus 28 dagen is tijdens je pil is normaal
heb je enig idee wat je cyclus voor je pil was?
chertje85 - schreef op 29-03 om 20:07
voor me pil?? ik gebruik al ruim 10 jaar de pil dus heb geen flauw idee.. ben gewent aan de cyclus van 27/28 dagen.
Poesh - schreef op 29-03 om 20:13
ok, het was maar, mocht je je het herinneren en weten dat je toen een langere cylcus had dan zou ik daar nu ook van uitgaan
Ik deed dit in het begin ook niet hoor, maar na die test van vrijdag, ga ik gewoon uit van mijn cyclus voor mijn pil, en dan zou ik vandaag ongie moeten worden, of morgen.. Dus we wachten het weekend af en we zien wel verder
chertje85 - schreef op 29-03 om 20:16
ik heb geen idee hoelang die toen was maar in ieder geval niet zo lang als dat ie nu al is haha.. ik wacht het gewoon af.. volgende week nog niets dan gewoon testen en anders HA bellen,, en anders wachten we tot eind volgende maand.. als ik zwanger ben groeit dat buikje vanzelf wel.. ik heb namelijk nu al een beetje een buikje gekregen dus hij groeit vanzelf verder als ik zwanger blijk te zijn.
Poesh - schreef op 29-03 om 20:18
dan blijven we met 2 afwachten.. Ik denk dat mijn borsten voller geworden zijn, maar misschien miskijk ik mij erop omdat ik dat zou willen omdat dat kan betekenen dat ik zwanger ben mijn ventje heeft er allesinds nog niets over gezegd..
chertje85 - schreef op 02-04 om 13:03
Hallo dames,

Hoe is het met jullie??
Even een paar dagen geen Brabbels..
Ik ben tot op heden nog steeds niet ongi en symptomen vrij..
Ik vermoed dat ik gewoon een maand over geslagen heb..
Eind van deze week/weekend maar weer klussen
Vol goede moed op naar ronde 2.
We zullen wel zien..

Ik hoor snel van jullie.
Poesh - schreef op 02-04 om 13:07
Hier ook nog geen ongie, dus ik blijf nog afwachten.
Het klussen laten we niet links liggen hoor daar zijn we eigenlijk nooit echt mee gestopt.. Behalve die week dat ik extreem moe was..
Voor de rest nog hetzelfde hier, heel het weekend het gevoel gehad dat ik ongie ging worden, maar word het dan niet.. En ook een opgeblazen gevoel in mijn onderbuik.. Dus, we zien wel
chertje85 - schreef op 02-04 om 13:24
haha klussen laten wij ook zekers niet links liggen.. maar ben ook heel erg moe geweest dus was het even wat minder en hij zit heel erg met zijn rug..
ben benieuwd hoe we de 2e ronde zal zijn.. zou echt top zijn als we tegelijkertijd zwanger zouden zijn hihi.. maar ooke rg spannend voor jou..

Ik heb gister onwijze stekeni n mijn buik gehad. maar verder nergens last van..
Ik hou het er gewoon op dat ik een maand overgeslagen heb..
Poesh - schreef op 02-04 om 13:38
Het kan evengoed een cyclus van 60 dagen zijn of 90... Dus nja, is dat overslaan of gewoon lange cyclus? Ik weet het niet, afwachten is het enige wat we kunnen doen..
Poesh - schreef op 08-04 om 21:35
Chertje,

als je nu je eisprong hebt is dit je eerste na je pilstop.. Ik denk dat jij gewoon een enorm lange eerste cyclus hebt en dus nog in ronde 1 zit...

Hier zijn mijn ongie gedaan, maar lange cyclus van 40 dagen...
Chertje85 (Gast) - schreef op 08-04 om 21:45
Haha nee bedoel dat volgens de app en berekening van 28 dagen cyclus ( die ik vermoedelijk dus gewoon overgeslagen heb) 1 van de afgelopen dage eisprong moet hebben gehad. Dus ben benieuwd. Kan nu helemaal niets uit rekenen omdat ik niet ongi ben geweest. Dus ben er ook niet zo erg mee bezig als de 1ste ronde. Hahaha
Poesh - schreef op 09-04 om 07:06
Ok, ik denk dat je meer kans maakt als je constant alle 2-3 dagen klust ;-) juist omdat je niks kan uitrekenen ;-)
Ik ben dit nu ook van plan. Want die 40 kunnen nu minder of langer zijn.. En op die manier heb je de meeste kans dat je je eisprong meehebt als je niks kunt rekenen.
Chertje85 (Gast) - schreef op 16-04 om 08:59
Hallo meiden. Hier ng steeds geen nieuws ?? Pff ikke ook niet. Zojuist HA gebeld, belt verloop van de ochtend terug. Ben dag 24 van mijn vermoedelijke 2e ronde en gister licht bloed verlies. Vandaag weer helemaal niets. Net zoals vorige maand. Was ook op dag 24 1 dag licht bloed verlies. Zo nog even test halen voor alle zekerheid en gesprek met de huisarts. Vertrouw het toch allemaal niet zo.
Onswondertje - schreef op 16-04 om 10:22
Sterkte bij de HA. xx
Poesh - schreef op 21-06 om 13:47
Goh Chertje waar moet ik beginnen
Na de eerste cyclus van 40 dagen werd ik maar niet ongesteld (14mei). Dus de hoop begon te groeien, test gedaan en ik zag een heel licht streepje (meerdere dames hier op het forum trouwens). Maar helaas, bloedonderzoek zei negatief. Ha raadde aan om een weekje te wachten en dan nog eens een bloedonderzoek te doen. Na die week nog steeds geen regels terug naar de dokter. 31 mei was dat. Hij heeft toen terug mijn bloed getrokken hier kwam terug negatief uit. Hij dacht dat ik een cyclus overgeslaan heb en ging mijn bloed verder laten onderzoeken. De maandag daarop kreeg ik telefoon van hem dat ik net in de periode voor mijn eisprong zat. En als ik binnen 2-3 weken geen regels heb of zwanger ben ik naar de gynea moet. Dus ik ben nu aan het afwachten terug, heb mijn NOD op 23/24 Juni gezet. Dat is dan de uiterste datum voor die 3 weken.. Maar ik loop zoo verschrikkelijk moe, val elke avond om half 10 al in slaap dat ik terug hoop heb... Ook ben ik mij beginnen verdiepen en het blijkt dat ik 36u na die vaststelling van de ha mijn ei moet gehad hebben.. Dus dan ben ik nu al paar dagen overtijd.. Ik ga proberen wachten tot woensdag met testen..
Ik hoop voor jou dat het gelukt is en proficiat met de verloving! Geniet van de voobereidingen! het is zo snel voorbij..!
chertje85 (Gast) - schreef op 21-06 om 14:11
Hey poesh,

leuk dat je nog actief bent op brabbels.
spannend voor jou..
ben benieuwd.. hoop het voor je.. wat een gedoe allemaal voor jou.
mijn vriend en ik hebben besloten gewoon door te gaan met kids.. en vanaf januari/februarie 2014 weer aan de pil te gaan want anders pas ik strx niet in mijn jurk als toch zwanger blijk te zijn. en dat voor 4 maandjes en dan gewoon weer stoppen.
kids zijn verschrikkelijk welkom, maar zie het strx al gebeuren dat ik precies met mijn trouwdag een dikke buik heb en niet in mijn jurk pas..
eerste maand had ik trouwens die ene zaterdag licht bloed verlies en dat blijkt nu achter af een ongesteldheid geweest te zijn.. ik heb een cyclus van ongeveer 23/24 dagen.. 1 voordeel van stoppen met de pil.. mijn menstruatie pijntjes zijn een heeeeeeeeeeeeeel stuk minder.. heb een veel minder hevige menstruatie hahaha.. maar ach.. iedere maand blijft het weer spannend met de NOD.
Poesh - schreef op 21-06 om 19:16
Chertje,

dank u wel voor de hoop
1 tip, mocht je niet zwanger zijn begin volgend jaar, zou ik niet aan de pil gaan, gewoon 4 maandjes condoom gebruiken.. Op die manier leer je je cyclus verder kennen en anders moet je weer ontpillen. (Ja zelfs na 4 maandjes..).
Maar natuurlijk hoop ik voor je dat je nu of volgende ronde gewoon zwanger bent! Wel leuk die korte cyclussen! Heb je meer/vaker kans in het jaar
Anoniem (Gast) - schreef op 26-06 om 12:21
Nou poesh.. bij deze.. we zijn even lang zwanger hihi.. heb zojuist de claerblue gedaan en krijg dezelfde melding als jou foto.. 2-3. yeahhhhh groetjes chertje85
Poesh - schreef op 26-06 om 13:02
Chertje, ik heb geen FB, dus dat zal moeilijk gaan
Mijn dokter zegt dat ik 5 weken ver ben die 2-3 weken is de tijd na de eisprong, de dokters tellen er nog 2 weken bij altijd.
En proficiat !!! Geniet er van
Anoniem (Gast) - schreef op 26-06 om 13:35
Oh poesh wat jammer dat je geen FB heb.. tijd om er 1 te maken zou ik zegge haha.
ik ga morgen naar de dokter dus ben super benieuwd. dan hou ikmaar via brabbels contact met je. haha

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan