Clomid behandeling - Zwanger worden forum

kruimel - schreef op 13-11 om 11:38
Ik heb precies hetzelfde meegemaakt maar dan niet met clomid maar met puregon (injecties) en zonder IUI. Ik ben 22jr.
Wij zijn er uiteindelijk - na heeel veel twijfelen - toch gewoon voor gegaan!!
De kans dat ze alledrie op de juiste manier springen, bevrucht raken én innestelen is zoooo klein en de kans dat ze dan allemaal ook nog delen is helemaal klein. Bij ons is het uiteindelijk bij de eisprong zelf al misgegaan en was deze poging dus al bij voorbaat mislukt.

3 maanden later ben ik zwanger geraakt toen er weer 3 eitjes zaten, 1 is er toen weggeprikt dmv eicelpunctie en 2 zijn er blijven zitten. Over 6 weekjes verwachten wij 1 kindje!

Heel veel succes, hopelijk heb je wat aan mijn ervaring!

Xkruimel
5 antwoorden en 41481115x bekeken
kruimel - schreef op 13-11 om 11:57
Als het zaad van je vriend/man al niet van super kwaliteit is zou ik de kans gewoon wagen in de hoop dat het spontaan lukt! Dan heb je in ieder geval geen maand weggegooit.

En tja die eicelpunctie bij mij was ook best een uitzondering werd me verteld.. Het was bij mij toen de 2keer dat er te veel eitjes zaten na meerdere mislukte pogingen waar medicatie (clomid) gewoon niet aansloeg.
Stimuleren vd eicellen duurt bij mij heel lang (+/- 30 dagen spuiten met veel ophogingen voordat er überhaupt iets begint te groeien). Een eicelpunctie is een dure ingreep welke ze niet zomaar de eerste de beste keer toepassen.

En je wat betreft je leeftijd; de kans dat het lukt is natuurlijk groter op je 24e dan op je 35e.. Ben maar blij dat je zo jong bent, dan liggen de kansen echt hoger voor jullie!!

Hopelijk is het deze maand raak. Hoe denk je over een meerling? En hoe denkt je vriend erover?
Anders hoop ik voor je dat je volgende maand met 25mg clomid zwanger raakt!!

X
Vlindertjess - schreef op 13-11 om 12:13
wij hebben al 2 pogingen gehad met pregnyl injectie ( eigenlijk 4 pogingen gehad maar is 2 keer uitgesteld geweest , en de echte pogingen zijn  telkens negatief geweest .
dit was de eerste keer met clomid 50mg dus dat werkte wel maar dan weer iets TE goed blijkbaar.

wij zouden het allebij wel leuk vinden een meerling , een 2ling lijkt me zowiso leuk en schattig , maar meer dan 2 lijkt me toch zwaar , aangezien ik het met men dochtertje al zwaar had de eerste maanden.
en er komt natuurlijk dubbel zoveel bij kijken ... 
maar als het zo zou zijn , dan zullen we eerst wel een klap in ons gezicht krijgen omdat we het ten eerste niet zouden geloven haha maar ook omdat het er dan "meer" dan 1tje zouden zijn ... 
maar we zouden het wel super tof vinden in ieder geval !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid behandeling' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan