Zwanger na implanon - Zwanger worden forum

Kippie2 (Gast) - schreef op 02-01 om 20:53
Hallo allemaal,

Nooit gedacht dat ik hier iets neer zou gaan zetten maar wil dit toch even voorleggen. Ik hebt na 2,5 jaar op 13 november implanon laten verwijderen met het idee dat mocht het zo zijn dat ik zwanger raak dit oké is en anders als er geen tweede meer komt dit ook prima is. Maar stiekem hoop ik er wel op.Nu heb ik op 5 december mijn ongesteldheid gehad wat niets voorstelde en echt langer duurde dan 2 dagen.
Op vanaf 21 november heb ik een week gehad dat ik licht misselijk en kramp had in mijn onderbuik, soort ongesteldheidsgevoel. ook voelen mijn Borsten veel gevoeliger aan. Ik heb geen idee wat voor soort cyclus ik heb dus heb ik afgelopen maandag 29 december een clearblue digitale test gehaald, deze heb ik in de middag uitgevoerd en er stond niet zwanger op. Ben momenteel niet meer misselijk maar nog steeds veel gevoeligere borsten en ben ook niet ongesteld. Heb wel weer soort ongesteldheidskrampjes in mijn onderbuik en last van mijn onderrug. Heb echt geen idee meer wat ik ermee aan moet, kan het zijn dat ik toch zwanger ben??? De test zei immers van niet??? Wordt er gek van.
24 antwoorden en 29024347x bekeken
Aloly - schreef op 09-01 om 10:17
Misschien over een tijdje nog eens testen? Misschien dat je bijvoorbeeld een wat langere cyclus hebt dit keer
Of het is een reactie van je lichaam op het 'ontpillen' of heo noem je dat bij een implanon. Je hormoontoestand moet dan nog op de rit gezet worden.
Vlinder87 - schreef op 13-01 om 19:17
Eigenlijk zodra de Implanon eruit is gaat je lichaam meteen een goed cyclus in. Ontpillen heb je eigenlijk niet omdat je maar heel weinig hormonen binnen krijgt.
Ik zou toch een test doen. Laat je het weten?!
X
Mommy95 (Gast) - schreef op 26-05 om 21:32
Hallo, 

Ik herken mezelf wel in jou verhaal. 
Implanon op vrijdag laten verwijderen en op zaterdag werd ik ongesteld hele week lang normale bloeding gehad.  Nu zijn we een maand verder en op zaterdag zou ik ongeveer weer ongesteld moeten worden gokik.  Zijn nu alweer wat dagen verder en nog niet ongesteld,  ook ik heb last van krampjes gehad 1 a 2 weken terug en gevoelige borsten etc.  Heb nog geen test gedaan maar ben bang dat ik weer teveel hoop oo een kindje.  Bij de eerste duurde het ook 9maanden vandaar. 

Groetjes
Sanna (Gast) - schreef op 24-10 om 15:13
hallo, mijn naam is Sanna ik ben nieuw ik heb 4 maanden geleden een inplanon in m'n arm laten zetten en ben 4 maanden lang elke dag ongesteld geweest.. Gister heb ik hem eruit laten halen omdat ik het zat raakte.. Ik weet nou niet wanneer ik nu echt ongesteld moet worden.. Ik weet ook niet of jullie daarmee ervaring hebben en ik wil zwanger worden ik weet dat ik meteen vruchtbaar ben maar is het nu wel goed om het te proberen of zou ik nog een maand of 2 wachten..? Hoop dat iemand me kan helpen groetjes Sanna
Silvana (Gast) - schreef op 26-03 om 19:01
Hallo iedereen..

Ik heb 25 November vorige jaar de inplanon gekregen. Maar had elke dag veel bloed verlies. Waarom ik hem op 10 maar 2017 er uit heb laten halen. Mijn vriend en ik willen Graag onze eerste kindje. Het valt hem namelijk op dat mn borsten dikker worden. En ik krijg wel een buikje. Maar zou het mogelijk kunnen zijn dat ik nu al zwanger kan zijn? Ik weet dus ook niet waneer ik weer ongesteld zou moeten zijn.. ik heb tot 13 maar nog gebloed.
Ik (Gast) - schreef op 10-04 om 13:47
Het zou op zich best kunnen..
Ik was toen na 2 weken al zwanger nadat de implanon eruit ging. Dochter is 5 ondertussen
Morgen gaat deze implanon eruiten gaan we een poging doen voor een tweede. Ben ook zeer benieuwd hoelang nu gaat duren
verassing - schreef op 18-09 om 11:33
Had je na die 2 weken ook al Eem positieve test in handen? Wanneer heb je dan getest?
Mya (Gast) - schreef op 14-04 om 18:46
Hoi iedereen. Ik heb een beetje de zelfde vraag. 
(Kindje is van harte welkom) alleen weet ik niet wanneer ik vruchtbaar ben.

Implanon laten verwijderen op 3 maart. (Ik bloedde al vanaf eind feb. En heb daarna gemenstrueerd tot 10 maart) daarna tot heden niks. En heb wel onveilig gemeenschap gehad. Verder alleen een beetje misselijk. Uiteraard is een test doen het beste, maar gewoon even nieuwschierig of de kans er uberhaupt wel is.
Vlinder87 - schreef op 14-04 om 20:12
Mya. 
Het zou heel goed kunnen. De implanon geeft heel weinig hormonen af. Dus je bent  (kan) meteen vruchtbaar zijn.
Idd een test doen!!! Ben benieuwd!!!
Daniella (Gast) - schreef op 12-06 om 19:58
Hallo ik 8 mei heb toen implanon uit gehaald toen was ik nog ongesteld en nu ben nog niet ongesteld geworden vier week zijn al om
Nash (Gast) - schreef op 08-09 om 10:39
Dit is echter niet bij iedereen zo dat je lichaam weer meteen een goede cyclus heeft na het verwijderen van de implanon! Ik heb de implanon bijna 3 jaar geleden alweer laten verwijderen, maar ik ben nog steeds niet ongesteld geworden. Ik heb meerdere keren een 'kuur' van 10 dagen gehad om de menstruatie op te wekken. Dit was met resultaat, maar heel erg minimaal. Nu ben ik zelf op internet aan het op zoeken hoe ik de menstruatie kan opwekken zonder medicinale trala omdat ik mij er niet prettig bij voel dat mij alleen maar chemische stofjes worden voor geschreven! Dus als iemand tips heeft? Ben ten einde raad, willen heel graag een babytje.
Rachel (Gast) - schreef op 30-10 om 08:52
27-09-17 implanon laten verwijderen en gisteren 28-10-17 ongesteld geworden maar jeetje wat heftig, ik stroom zowat over. Maar wat voel ik me weer goed. 10 maanden heeft dat ding erin gezeten en ik ben 10 maanden een bitch geweest en erg ongelukkig. Voor mij noooooit weer. Ben wel benieuwd of meer mensen hier zo'n last van hebben gehad. Lichamelijk geen klachten gehad,,ook werd ik niet ongesteld.
noortje28 - schreef op 03-11 om 16:00
hier ook de Implanon laten verwijderen na een jaar, werd er dood ongelukkig van  en gelijk door gegaan met de pil. september netjes een bloeding gehad van de pil en daarna niet meer  zwanger door de pil heen dus hier! mijn huisarts zegt dat zodra de Implanon verwijderd is je zo goed als gelijk weer vruchtbaar bent. succes!
Lilaa (Gast) - schreef op 20-11 om 13:02
Dag allemaal 
Na 2,5jaar heb ik op 13-11-2017 mijn implanon laten verwijderen ik werd niet meer ongesteld vond het prima. Mijn arts heeft gezegt na 2 weken kan ik weer normaal ongesteld zijn. Dus mijn vraag is ben je na 2 weken gelijk ook vruchtbaar? 
Mmk (Gast) - schreef op 11-12 om 12:58
Hoi. 
Hier ook hetzelfde ongeveer. 8/11 na 3 jaar implanon laten verwijderen. 10 tm 13 ongesteld geweest. 
Had verwacht het nu ook weer te worden maar tot op heden nog niets. Wel buikpijn, misselijk, duizelig en vermoeid. Meerdere testen zijn negatief helaas. 
Liefs 
Anoniem (Gast) - schreef op 17-12 om 21:20
Hier hetzelfde, 
op 11/09 implanon laten verwijderen, dan op 3/11-7/11 menstruatie doorgekomen en nu nog steeds aan het wachten.. wel heb ik soms steken in mijn onderbuik en 2weken geleden enkele dagen aan een stuk krampen.. wel nog steeds negatieve tests..
Rachel (Gast) - schreef op 25-12 om 13:35
Ik had al eerder gerageerd dat ik mijn implanon op 27-09-17 heb laten verwijderen. 28-10-18 ongesteld en die dag besloten er maar gelijk voor te gaan. Omdat ik geen idee had hoelang mijn cyclus was ben ik vanaf dag 10 begonnen met ovulatietesten. Toen ik dacht dat het niet meer ging lukken had ik op dag 22 t/m  24 positieve testen. Dus ik had een cyclus van 38 dagen. Op dag 22 geklust en verder niet. (Wij zijn niet van die regelmatige klussers dus ik ging er al vanuit dat het even zou duren deze keer) maar een week na de ovulatie had ik al gevoelige borsten en vlagen van misselijkheid. 5 dagen voor nod was zwangerschapstest negatief. Tjah ik was vroeg wakker en ik dacht als ie negatief is kan ik zeggen dat het nog te vroeg was en nog een keer proberen. 
Op de nod dag durfde ik niet en daarom maar een ovulatietest gepakt, logica he ???? die was knal positief. Volgende dag ook een.positieve zwangerschapstest.
Inmiddels 7 weken en hopen dat het goed gaat. Het kan dus heel snel gaan.
Kim (Gast) - schreef op 10-07 om 16:19
Hoi,
Ben heel erg opzoek gegaan om te lezen hoe lang het ongeveer duurt voordat je zwanger bent na het verwijderen van je implanon. Zie verschillende reacties op het internet. Wel verouderde berichten ook. Ik heb die van mij er afgelopen vrijdag, 6 juli, laten uithalen en kan niet wachten tot ik mijn eerste eisprong hebt. Nog meer meiden die hun implanon hebben verwijderd laatst Of van plan zijn?
Liefs,
Kim
L (Gast) - schreef op 17-07 om 23:19
Hoi Kim,
Ik heb mijn implanon afgelopen maandag verwijderd. Ben ook heel erg benieuwd hoe snel ik mijn menstruatie weer terug heb. Spannend! Kan voor het eerst niet wachten op mijn menstruatie, laat de eerste eisprong maar snel komen .. hihi. 

Hopelijk verloopt alles vlot bij jou!
Liefs, L 
Jay (Gast) - schreef op 03-12 om 02:00
OP 6 nov 2019 implanon laten verwijderen en 27 November menstruatie gehad.  Tussen 6 nov en 27 nov onveilig gemeenschap gedaan en nu na mijn menstruatie nog steeds misselijk en buikkrampen. 10 november gemeenschap gehad en na 4 dagen test was negatief.  Het was te vroeg en tot nu toe geen test gedaan... ik weet niet of ik zwanger ben of niet.
Anoniem (Gast) - schreef op 20-02 om 21:31
Hoi hoi ik ben 37 jaar heb 6 januari 2021 Implanon verwijderd ik heb deze 8 jaar lang gehad vandaag 20 februari 2021 nog steeds niet ongesteld geworden. Zijn er nog meer vrouwen/meiden die hier problemen mee hebben of mee gehad hebben en wat zijn jullie ervaringen? Mijn vriend en ik willen heel graag een kindje krijgen. Alvast bedankt groetjes deborah 
Annoniem (Gast) - schreef op 04-03 om 23:08
Ik heb het zelfde gehad als de laatste persoon die hier wat neer heeft gezet. 6 januari 2021 eruit laten halen ik ben ongeveer 2.5 week erna ongesteld geworden en heb in de vruchtbare periode onveilige sex gehad. Niet zwanger geworden toch overtijd zwangerschapbtesten gedaan bloed laten prikken alles negatief. Nu wordt ik ook niet meer ongesteld. Moet mijn lichaam dan misschien nog verder opnieuw opstarten? Implanon meer als 10 jaar gehad. 
Anoniem (Gast) - schreef op 16-09 om 22:16
Hoi allemaal, 
Ik ben nu 8 weken verder, na het verwijderen van de Implanon. Ben sindsdien heel moe, opgezette borsten en buik en erge menstruatie krampen, maar word niet ongesteld. Het is nog maar heel kort, maar toch voelt het erg frustrerend en falend. Kan iemand zich hier in vinden? En hoe houden jullie dit vol qua energie? 
Anoniem (Gast) - schreef op 13-10 om 23:56
Hier ook prc zelfde als wat hier boven staat heel moe opgezette borsten en krampen heb hem er nu 6 weken uit 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na implanon' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan