Ik hoop op een wonder! - Zwanger worden forum

Quintaaa - schreef op 18-06 om 01:49
Hallo allemaal,
Ik zal mezelf ff kort voorstellen omdat ik nieuw ben, ik ben Quinta ben 22 jaar in september 23, heb nu al 5.5 jaar een relatie met mijn vriend waarvan we al 3 jaar samen wonen.
En we zijn al bijna 3 jaar bezig om zwanger te worden, maar jammer genoeg zit het ons niet mee.
Ze hebben in 2010 een cyste verwijderd vanuit me eierstok ( ter grote van een vol dragen kind het gewicht dan he ).
En daarna is alle ellende begonnen, ik kreeg pcos, en vlak daarna werd ook endometriose vast gesteld
nou geef ik de moed niet op, absoluut niet, maar langzaam maar zeker word je wel steeds kwetsbaarder.
Ongeveer een jaar gelede zijn we begonnen met chlomid, 1e x heeft het jammer genoeg niks gedaan, en heb daarna nood gedwongen tijdelijk moeten stoppen vanwegen de pijnaanvallen van mijn endometriose.
Ongeveer 2 maanden geleden weer opnieuw begonnen en met frisse moed er tegen aan gegaan.
Ook helaas niks uitgehaald, maar ik was er klaar voor om door te gaan, tot ineens de pijn aanvallen weer begonnen, waardoor ik bijna 2 maanden plat heb gelegen.
Maar tot mijn grote verbazing kwam er op 4 juni een over wachten menstruatie op eigen kracht zonder hulp. Nou hebben mijn vriend en ik maandag avond geklust en heb ik dinsdag een ovulatie test heb gedaan en daar staan 2 duidelijke streepoes op.
maar zien jullie die steegjes ook duidelijk?
En zo ja hoe nu verder?
Ik ben eerlijk gezegd nog nooit zo dicht bij een echte eisprong geweest, dus begin nu lichtelijk in paniek te raken omdat ik niet wil dat ik wat verkeerd doe.
Want na mijn laatste klussen , en een hoop stress zijn mijn pijn aanvallen weer begonnen ( waar ik hele zware medicijnen voor slik).
Ik hoop dat iemand me kan helpen of in ieder geval wat tip kan geven, want ik zit op dit moment met me handen in het haat.

Groetjes Quinta

2 antwoorden en 39783610x bekeken
DeeDee012 - schreef op 18-06 om 23:22
Hallo Quinta,

Wat een verhaal zeg en wat moedig dat je doorgaat!!

Over je ovulatietest, ik zie inderdaad twee streepjes. Ik denk alleen niet dat deze test al positief is. Een ovulatietest is pas positief wanneer de test streep net zo donker is als de controle streep. Dat is deze zeker niet. Als je kijken aar de foto´s op mijn profiel, dan zie je dat ik ook ovulatietesten heb gehad waarbij een tweede streepje te zien was. Maar toch pas 4 juni had ik een positieve ovulatietest, zie mijn profielfoto.

Ik hoop dat je hiermee geholpen bent en heel veel succes en ik hoop dat je snel een wondertje in je buik hebt!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik hoop op een wonder!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan