Vlokkentest toonde Down Syndroom - Zwanger worden forum

Manon (Gast) - schreef op 30-03 om 09:37
Hallo iedereen.
OP 7/3 liet ik een vlokkentest uitvoeren gezien ik op 38 jaar voor het eerst zwanger bent. Die gaf tot ieders verbazing aan dat het kindje het Down Syndroom had. Nu, ik wil niemand voor de borst stoten, maar ik vond het het beste om de zwangerschap te laten afbreken. Nu, twee weken later, heb ik twijfels en schuldgevoelens, maar bon, ik kan er niet meer op terug komen natuurlijk. Wie heeft dit ook meegemaakt ?
2 antwoorden en 37276961x bekeken
Koekoek - schreef op 31-03 om 09:04
Jeetje wat leef ik met je mee.
ik heb er geen ervaring mee, maar jullie zullen een wel overwogen beslissing hebben genomen wat voor jullie goed leek te zijn.
Schuld gevoelens kan ik me indenken en zul je, hoe moeilijk ook, een plekje proberen te geven.
Veel sterkte
Liefs
Sas - schreef op 31-03 om 09:19
Hoi Manon,

Wat een nare situatie voor jou/jullie.
Ik heb het niet meegemaakt maar heel veel sterkte om dit een plekje te geven.
Dat is wel het moeilijke aan dit soort keuzes die je nooit meer terug kunt draaien, dat maakt het helemaal moeilijk te verwerken.
Misschien is het goed om proffesionele emotionele/psychische begeleiding hierbij te vragen, zodat je het een goede plek kunt geven enzo.
Sterkte!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vlokkentest toonde Down Syndroom' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan