In de war! - Zwanger worden forum

Annesje - schreef op 24-06 om 10:09
Dag dames
Ik ben in de war. Ik heb op zaterdag 10 juni mijn Pregnylspuit moeten zetten.  Ik heb al sinds de week erna constant het gevoel dat ik mijn menstruatie moet gaan krijgen. Gisterenavond 23 juni heb ik getest en die was positief.  Vanmorgen heb ik opnieuw getest en die was duidelijk negatief.  Zou de positieve test nog van de Pregnyl geweest zijn? Ik weet dat ik beter had gewacht met testen maar het is zó moeilijk,  zeker omdat ik constant vanalles voel. 
Groeten
1 antwoord en 32578540x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 06-07 om 23:28
Van pregnyl kun je gekke dingen voelen in je buik. Ik moest altijd wachten tot 14 a 16 dagen na de pregnyl spuit met testen zodat de hormonen daarvan uit je lijf zijn en je op je nod of net erover bent.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'In de war!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan