Help - Zwanger worden forum

Anoniem (Gast) - schreef op 29-10 om 00:01
Hallo,
Ik heb een dringende hulpvraag vandaag is de dag dat ik ongesteld moest worden.ik heb nu donkerbruine bijna zwart slijmerige afscheiding wat ik normaal nooit echt heb! helemaal geen symptomen gehad voor de ongesteldheid!! Heb nu veel steken in mijn borsten en misselijkheid begint ook een rol te spelen met lage rugpijn!! Heb ook snel een vol gevoel in de buik met af en toe kramp onder in de biik richting lies! De ovulatietest was 2 wkn terug positief! 
Liefs
2 antwoorden en 30873380x bekeken
Hartje - schreef op 01-11 om 18:32
De meeste mensen doen een zwangerschapstest bij het vermoeden van een zwangerschap. Als deze negatief is, er kan soms een keer een menstruatie komen met oud bloed vertelde mijn huisarts mij. Vertrouw je het nog niet dan neem je contact op met je huisarts. Succes! 
---- - schreef op 01-11 om 19:19
Ik zou indd een test doen want je bent al overtijd dus dat zou je meer duidelijkheid moeten geven! Succes 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan