HCG waarde... - Zwanger worden forum

Cnudje_1 (Gast) - schreef op 14-12 om 15:06
Hoi
Ik heb op 28/11 een TP gehad van een dag 5 cryo (ronde 7)
Op 11/12 moest ik een bloedafname doen, maar wegens de sneeuwval ben ik pas gisteren in het ZH geraakt. Ik had voordien een test gedaan en zag een +...dus ik was superenthousiast.
Gisteren krijg ik telefoon van Brussel dat het positief is maar wel kantje boord! Mijn hcg staat op 472 en das niet zo hoog volgens de monitoring. (ik had deze waarde moeten hebben op 11/12)
De moed zonk me direct in de schoenen en ik loop dus rond gelijk een donderwolk.
Heb 5 predictors gaan kopen (om de week te overbruggen) want ik mag pas volgende woensdag terug gaan voor een bloedafname.
Ik heb nu ook steeds het gevoel dat mijn menstruatie zal doorkomen, maar ik deed vandaag een clearblue test en die zei 2+3 weken positief
Wat denken jullie?
2 antwoorden en 30394858x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 16:12
Probeer hoe moeilijk ook er niet mee bezig te zijn. Stress is niet goed voor je en het duurt nog even voor het woensdag is. Je hebt er geen invloed op, probeer positief te blijven. Je bent zwanger, soms is de innesteling later als gedacht en daardoor de waardes ook lager.
Hartje - schreef op 14-12 om 16:13
Omdat je in het traject zit weet je de hcg waarde en kijk je er anders tegen aan. Voor jezelf zou het soms beter zijn niks te weten, dan kun je je ook geen zorgen maken.. 
Want,je kunt er precies niets mee! Zoals het voor elke zwangere geld : je moet het loslaten want je kunt niets als alleen maar hopen dat het goed gaat. Succes! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'HCG waarde...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan