Clomid, bijwerkingen? - Zwanger worden forum

MadeliefT - schreef op 08-01 om 16:05
Hoi allemaal, ik ben nieuw op dit forum. In juli (2017) ben ik gestopt met de pil. Sindsdien heb ik een hele onregelmatige cyclus. Vroeger had ik dit nooit. Mijn huisarts zegt dat dit normaal is en wil verder niks laten onderzoeken. Omdat ik erg heel erg onzeker van werd ben ik bij een kliniek in Arnhem geweest (Rietgrachtkliniek) waar ik superfijn werd geholpen. Tenminste, ik ben nog niet van mijn onregelmatige cyclus af maar de arts heeft uitgebreid geluisterd, gekeken met de echo en uitleg gegeven. Er is PCOS vastgesteld en zij heeft mij allerlei adviezen gegeven waardoor ik misschien weer een regelmatige cyclus krijg. In eerste instantie raadt zij mij aan om iets af te vallen (ik ben nl eigenlijk iets te zwaar ). In het ziekenhuis wordt vaak gestart met Clomid gaf zij aan. Ik weet nog niet of ik echt een traject in wil in het ziekenhuis en ben ook niet zo'n fan van medicijnen. Ik hoor graag jullie ervaringen en vooral of jullie bijwerkingen hadden.
2 antwoorden en 30041373x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 08-01 om 17:32
Mijn bijwerkingen:
Volgens mijn man behoorlijk snel geïrriteerd/hormonaal emotioneel. Had ik zelf minder last van of niet door 
Wel voelde ik me eisprong, had dan echt steken en gevoelige borsten. 
Wereva - schreef op 20-01 om 22:10
Hoi Madelief,
Ik gebruik de hoogste dosis clomid, 150 mg. Opzich vallen de bijwerkingen mee, ben alleen wat meer moe.
Verder mag ik (tot nu toe) afkloppen. Al zegt mijn man wel dat ik wat geirriteerder ben, maar daar heb ik zelf geen last van haha. Succes met alles!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clomid, bijwerkingen?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan