zwanger worden met een donor. - Zwanger worden forum

lillyyy - schreef op 03-02 om 22:35
Hey allemaal,

Ik ben Lilly en wij proberen sind Juli 2016 zwanger te worden. In Juni 2017 hebben ze mijn vriend getest. Zoveel staaltjes afgenomen maar nooit zaadcellen te vinden. We zijn dan doorgestuurd naar de fertiliteit. Daar hebben ze ons beiden onderzocht. Uiteindelijk hebben ze dan een Tese gedaan bij hem. Uitslag: Geen zaadcellen. We kunnen dus alleen maar zwanger worden via een donor. We gaan voor een anonieme donor kiezen. Begin april hebben we pas een afspraak bij de fertiliteit om alles te bespreken. Heb al alle pagina`s afgezocht maar vind zo weinig informatie. Zijn hier misschien mensen via een donor zwanger geraakt of mensen die in het zelfde traject zitten? Ik hoor het graag dan . Alvast bedankt!
5 antwoorden en 29598625x bekeken
Mandy (Gast) - schreef op 04-02 om 15:41
Hoi lilly

Ik ben ook zwanger via een donor. Ik neem aan dat je bedoeld dat je met behulp van de donor van een donor bank dat wilt realiseren. Echt anoniem mag in Nederland natuurlijk niet. Zo kan je kind later ook de informatie over de donor opvragen. Mijn situatie is iets anders. Maar verder wel goede ervaring met het traject.
lillyyy - schreef op 04-02 om 23:29
Hey Mandy! Bedankt voor je reactie. 
Ja het is via een donorbank. Wij zijn wel van België dus geen idee of er daar veel verschillen zijn? 
Heb je ook met een wachtlijst moeten werken? 
Mandy (Gast) - schreef op 06-02 om 10:43
Voor zover ik weet geen wachtlijst bij de donorbank omdat ik bij de esb heb besteld. Maar ik geloof dat als je in Nederland bij een donorbank wil bestellen daar wel een wachtlijst is. Ik heb me daar verder niet meer in verdiept. 
Ellatje - schreef op 26-02 om 21:46
Hoi lily,
Wij zitten in hetzelfde schuitje...
Ik heb net mijn eerste iui-d achter de rug,ben ook uit België
In welke kliniek ben je aan het gaan?
Je mag me gerust pb sturen ...
proud_mommy - schreef op 26-02 om 22:04
Succes dames

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden met een donor.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan