Extreem korte baarmondermond - Zwanger worden forum

Wendy - schreef op 19-02 om 14:10
Ik wil mij voorstellen. 
Ik ben Wendy en ik heb begin 2017 een baarmoeder operatie ondergaan waardoor ik een een stuk kortere baarmoedermond heb.
Nu ben ik 23.3 weken zwanger en super trots maar zit ik thuis van werk na 3 bloedingen. Afgelopen zaterdag heb ik de 3e bloeding gehad en bleek mijn baarmoedermond 10 mm te zijn en moest ik opgenomen worden. Zondag opnieuw gemeten en was 15 mm en ik kon weer naar huis met rust. Morgen moet ik weer naar het ziekenhuis om het te hebben over longrijpende injecties voor de baby mocht hij na 24 weken zwangerschap al geboren worden. We zitten behoorlijk in een achtbaan maar hebben goede hoop.
Iemand hier ervaring mee??

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Extreem korte baarmondermond' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan