Wie ook in ww na tp - Zwanger worden forum

MF85 - schreef op 17-04 om 22:25
Hallo allemaal, 
4 jaar geleden bem ik via het ICSI traject zwanger geworden van onze dochter die inmiddels 2,5 jaar is. 
Afgelopen woensdag de punctie voor onze tweede ICSI behandeling ondergaan voor een brusje. Afgelopen zaterdag de terugplaatsing gehad. 
En nu dus in die verschrikkelijke wachtweken. 
Wie o wie zit er nog meer in zijn wachtweken. Misschien kunnen we er elkaar doorheen slepen. ????
13 antwoorden en 28501218x bekeken
shootingstar - schreef op 04-05 om 21:34
Hoi, 
Ik heb afgelopen maand mijn eerste icsi gehad! Ik had bijna last van overstimulatie maar voelde me goed genoeg voor een terugplaatsing en de echo en bloedwaarden waren goed dus het kon doorgaan. Ik heb 26 april de terugplaatsing gehad dus ik moet nog 1 week wachten. Hoe gaat het bij jou weet je het inmiddels al? Ik had 34 Eicellen en daarvan waren er 27 bevrucht en uiteindelijk zijn er nog 21 ingevroren. Hoe was het bij jou? En hoeveelste poging ben je vorige keer zwanger geraakt? 

Groetjes
C81 - schreef op 04-05 om 23:36
Hoi! Mf85 de vreselijke wachtweken! Nooit fijn. Wat fijn dat je al een kindje hebt via icsi. Nog een week te gaan voor jou. Ik zal voor je duimen! 
Shootingstar wat een enorm aantal embryo's!! Daar zal vast iets moois tussen zitten . Jij ook veel succes! 
Ik heb 2 kinderen uit een eerder huwelijk.  Spontaan. Nu met mijn huidige vriend al 3 jaar bezig en inmiddels al een dik jaar in de mmm. Bij mij is er tijdens de punctie endometriose vastgesteld.  Mijn vriend is verminderd vruchtbaar.  Daarnaast wordt ik deze maand ook al 37 .
We hebben al 2 icsi pogingen achter de rug. Ik heb weinig eitjes dus de pogingen gaan er snel doorheen. Deze maand wordt er een cryo teruggeplaatst mits deze goed ontdooit. Dus dan beginnen hier ook de wachtweken.  Mocht het niet doorgaan dan start voor ons icsi 3. 
shootingstar - schreef op 05-05 om 09:13
Hoi C81,

Jeetje wat lastig zeg! Ja niet normaal zoveel eitjes het is zo oneerlijk verdeelt allemaal. Ook wij zijn inmiddels ruim 2 jaar bezig en al 6 iui pogingen enz verder. Dus op zich is dit het eerste wat een keer meezit! ;-) 
Kunnen ze dat endiometrose ook behandelen? Weet je ook hoeveel zaadcellen te vriend heeft? Ja leeftijd is ook een ding inderdaad. Ik ben 33 en ik hoop dat ik gelijk genoeg heb voor eventueel een tweede kindje. (Ja eerst maar eens 1) ben namelijk ook bang dat ik over een jaar of 4 weinig eitjes heb. Dan moeten de cryos natuurlijk wel goed uit de vriezer komen! 

Spannend hoor! Hopen dat die inderdaad goed ontdooid! Was dat de enige cryo die ze hadden? Waren er wel meer bevrucht? 
Succes! 

Groetjes
C81 - schreef op 05-05 om 10:50
Hoi! Shootingstar, ik heb tot nu toe beide  keren 5 follikels gehad met 5 eitjes. Dit is met 300ie spuiten. De eerste keer 1verse tp en 2 cryo . De 2e keer 1 verse tp en 1 cryo. Bij de eerste verse tp een biochemische zwangerschap. Mijn gynaecoloog zegt: je hebt er niet veel maar wat je hebt is wel goed anders belanden er geen in de vriezer. 
Hoe voel je je? Al kwaaltjes? 
En mf85 hoe gaat het met jou? 
shootingstar - schreef op 05-05 om 20:44
Hi,

Oké ja 5 is opzich prima natuurlijk! Spannend hoor of die laatste cryo zich goed ontdooid! 
Wat is een biochemische zwangerschap? 

Ik voel totaal niets dus verwacht er ook echt helemaal niets van. Ik ben van mening dat ik toch iets zou moeten merken wanneer het zo mocht zijn.  Ik ben er zo op gefocust maar kan echt niets ontdekken geen pijnlijke borsten of tepels of misselijk of wat dan ook
Groetjes! 
C81 - schreef op 05-05 om 20:51
Shootingstar het kan alle kanten op.  Niet iedere vrouw voelt iets. Maar ik weet het is om gek van te worden! 
Een biochemische zwangerschap wil zeggen dat het embryo wel heel even ingenesteld is geweest. Ik had nog 16 hcg in mijn bloed na een hele week vloeien. Dus wel innesteling maar niet blijven zitten. Aan de endometriose doen ze niks. Die is te omzeilen met de icsi. 
Gaan jullie testen? Of wachten jullie het bloed onderzoek af? 
C81 - schreef op 05-05 om 20:56
Oei! Ik zie opeens dat het eerste bericht van mf85 al even geleden is . Hoe is het met je? 
shootingstar - schreef op 07-05 om 10:12
Hoi,

Oké duidelijk! Ja lastig geen symptomen is voor mij gelijk niets. Maar ja ik heb dus net vervroegd getest ja beetje dom maar hij is dus positief :-) ik kan het alleen nog niet geloven dus wil eerst tot donderdag afwachten want dan mocht ik pas testen oeps haha kon niet meer wachten ik heb ergens Eem foto toegevoegd maar weet niet waar haha
C81 - schreef op 07-05 om 11:45
Shootingstar gefeliciteerd!!! Geniet ervan meid! 
shootingstar - schreef op 07-05 om 13:36
Ja dat durf ik nog niet omdat het nog voor de officiële testfase is. Heb nog niet het gevoel dat het goed zit zal maar zeggen :-( dacht dat ik super blij zou zijn maar dit voelt nog steeds onzeker! 
C81 - schreef op 07-05 om 15:17
Je zit nu 11 dagen na tp. Wanneer was je punctie? In principe tel je die dag als ovulatie. Dus dan kom je aardig in de buurt van je nod. Ze houden in het ziekenhuis altijd langer aan omdat er ook dames zijn die iets langzamer hcg aanmaken. Dus volgens mij mag ik je echt wel feliciteren! 
shootingstar - schreef op 07-05 om 16:36
Hi,
Ja dat vond ik zelf ook 14 dagen na de punctie want dat is 14 dagen na de eisprong ik snap dat het ziekenhuis even veilig stelt maar denk dat het goed is :-)
Gelukkig is alles ook nog spierwit daar beneden haha
C81 - schreef op 07-05 om 20:00
Dan mag je toch echt lekker gaan genieten. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wie ook in ww na tp' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan