Geen vruchtzakje - Zwanger worden forum

Steffie (Gast) - schreef op 02-08 om 13:14
Hoi allen
2weken geleden had ik enkele dagen een stekend gevoel in mijn onderbuik en ja hoor, ik ben zwanger.. langs de gynea geweest, bloed getrokken en had een hcg van 539. Geteld vanaf de eerste dag van de laatste regels in de 4de week.
Een week later is er opnieuw bloed genomen omdat er niets te zien was op de echo. Deze hcg was 2817. Dit was niet bij mijn gyneacoloog dus ze haddeb mij aangeraden om weer naar de gynea te gaan zodat die beter kon kijken en ja hoor, nog steeds niets te zien.
Nu zou ik inmiddels 5w en 5dagen zijn, er staat wel een nieuwe afspraak gepland bij de gynea maar ik vraag mij toch enorm af of het normaal is dat mijn hcg zo goed groeit en dat er zelfs geen vruchtzakje te zien is op de echo?
Ik maak me enorm veel zorgen en krijg dit maar niet uit mijn hoofd! 
Wie heeft dit eerder meegemaakt?
3 antwoorden en 27238900x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 10-08 om 13:10
niet meegemaakt maar zit het vruchtzakje wel op de goede plaats? heb je inmiddels je nieuwe afspraak al gehad bij de gyneacoloog?
Steffie (Gast) - schreef op 12-08 om 23:10
Hoi, ik ben inmiddels geweest. Ze hebben een kleine verandering gezien waarvan ze denken dat dit het vruchtzakje zou kunnen zijn maar het was nog niet zeker. Morgen zal ik eindelijk wat meer weten hopelijk!
Dankje voor je reactie
Steffie (Gast) - schreef op 13-08 om 19:30
Update, 
Vandaag weer naar de gynea geweest. Buiten slijmvlies niets te zien op de echo. De hcg was wel nog gestegen tot 16500 dus nu is het afwachten of het nu aan het dalen is of niet. Ik blijf maar wachten, het is redelijk frustrerend en ze kunnen niets doen tot ze zelf iets duidelijk weten. Het is ook nog steeds niet zeker of het buitenbaarmoederlijk is of niet.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen vruchtzakje' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan