Antistof gevonden - Zwanger worden forum

JustMe - schreef op 02-10 om 21:23
Hallo allemaal,
Ik heb een vraagje. Ik ben 30 jaar en al een jaar bezig met zwanger worden wat tot hede geen succes daarom mijn ha in geschakeld en een bloedtest laten doen. Uit deze test is gekomen dat er antistoffen gevonden van chlamydia. Ik heb geen ordinair sexleven gehad en al 5 jaar een vaste relatie. Ook heb ik nergens last van gehad. Nu maak ik me super druk. Ik heb een verwijzing gekregen na gynocologen maar kan pas 16 okt terecht. Nu nog 2 weken maar ben al 2 weken aant wachten alle senarios gaan door mijn hoofd iemand ervaring?
3 antwoorden en 26716809x bekeken
Falca - schreef op 03-10 om 09:44
Jeetje dat is schrikken. Je hoeft echter geen ordinair sexleven gehad te hebben om het op te lopen. Een keer onveilige sex met iemand die het heeft kan een besmetting veroorzaken. Is je vriend ook getest?
Veel sterkte met wachten op de gynaecoloog en ik hoop dat het geen gevolgen heeft voor je vruchtbaarheid. 
JustMe - schreef op 03-10 om 10:08
Eeey falca. 
Mijn vriend hebbe  ze nog niet getest omdat het antistoffen zijn. Dst betekend sporen. Ik moet eerst gynocologe afwachten. 
Falca - schreef op 03-10 om 10:37
Dat klopt, hebben ze een vermoeden hoe lang het geleden geweest is dat je het hebt opgelopen? Of hij wel of niet het risico gelopen heeft om het van jouw te krijgen, of dat je het van hem gekregen hebt? Ken zijn verleden niet natuurlijk.  Zou tot die tijd maar wel veilig vrijen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Antistof gevonden' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan