Wanneer zwanger raken na buikoperatie - Zwanger worden forum

Roos (Gast) - schreef op 09-07 om 14:29
Beste dames,
Ik moet een buikoperatie ondergaan ( geen kijkoperatie) dus een grotere snee. Er zit een grote cyste op mijn eierstok die verwijdert moet worden
Wie heeft dit ook gehad en wanneer kun je weer zwanger raken? Ik weet dat het herstel van persoon tot persoon verschilt. 
Zijn er hier vrouwen die al vrij snel na de operatie zwanger waren? Ging dit goed of hebben jullie veel last gehad?
Ik hoop dat er positieve ervaringen zijn want de moed zakt me in de schoenen! Mocht ik überhaupt nog op natuurlijke manier zwanger kunnen raken. Bah wat een rot periode..
2 antwoorden en 22993589x bekeken
Betty - schreef op 05-08 om 11:38
Dit moet je echt even aan de dokter vragen. Ik mocht na de keizersnede 1 jaar niet zwanger raken. Omdat een litteken pas na 1 jaar echt sterker gaat worden. Nou kan het wel eerder, maar dan zijn de risicos groter en word je goed in de gaten gehouden. Misschien dat het na jouw operatie wel eerder mag, maar vraag het goed na. 
Betty - schreef op 05-08 om 11:40
Dat de moed je in de schoenen zakt herken ik. We zijn bijna 2,5 jaar bezig voor een 2e. Klets je al mee in het mmm groepje deel 7? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer zwanger raken na buikoperatie ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan