KID - Zwanger worden forum

stff48 - schreef op 27-09 om 10:46
Is hier iemand die me meer uitleg kan geven over KID ?
11 antwoorden en 21994483x bekeken
Louisag - schreef op 27-09 om 19:30
Hé meis, wat lees ik nu?
Vorige jaar heb ik me hier een beetje in verdiept. In NL moet je hiervoor naar een kliniek. Maar je zou ook voor (ik geloof) een Zweedse donor kunnen kiezen. De wachttijden zijn hiervoor korter. Dit was 1,5jaar geleden in ieder geval zo. 
Ik wens je heel veel sterkte. Je mag me altijd een pb sturen. Denk aan jullie
stff48 - schreef op 27-09 om 21:33
Hè  Meis , Nja je leest het goed ... het noodlot heeft toegeslagen  
Er was niets gevonden , enkel heel stug weefsel   het zijn al echt twee rotte dagen geweest voor ons ... Mn man begon toch meer open te staan voor Kid nu maar hij wil niet dat iemand het weet .. dus ons verdriet zit echt tussen onze 4 muren nu
Wat nu ? Ik ben echt doodsbang nu .. verschrikkelijk hoofdpijn Pff 
Louisag - schreef op 28-09 om 16:32
Praat er samen over, laat jullie gevoel spreken en luister naar elkaar. De keuze om evt voor kid te gaan is iets waar je goed over na moet denken. In NL is er momenteel een serie op televisie 'niets liever dan een kind'. Hierin zit ook een koppel dat na meerdere mislukte icsi pogingen nu voor kid wil gaan. In de serie zie je dat ze naar de notaris gaan om eea vast te laten leggen. Wellicht dat je dit in België ook kan volgen? Dacht dat het op SBS 6 komt. 
Kid is een stap waar je beiden open voor moet staan. Tegenwoordig kun je bepaalde selecties toepassen zodat de donor mogelijk zo veel mogelijk op je partner lijkt. 
Hoe gaat het momenteel met je man? Het is zo verdrietig  
stff48 - schreef op 28-09 om 18:56
Ik wou die programma's volgen maar blijkbaar gaat dat hier in België niet . Hij wil mij gelukkig maken en daarom openstaan voor kid maar hij moet er ook achter staan want wil niet dat hij ongelukkig zou zijn hier door ( ook al is hij dat nu ook wel een beetje ) 
De pijn valt gelukkig redelijk mee op wat nabloedingen na vandaag .. met notaris zullen wij geen rekening moeten houden want wij zijn getrouwd ? Het zal nog een lange en zware weg zijn vrees ik . Momenteel zitten we echt in onze cocon veilig onder ons 2 . Maar denk dat dinsdag de zware realiteit echt gaat komen  
Anne - schreef op 28-09 om 20:43
Geen idee hoe het exact zit, maar in dat programma gaan ze inderdaad de rechten van het kind en vader vastleggen volgens mij aangezien het met kid bekend is dat het anders zit. Wellicht goed na te vragen als jullie daar klaar voor zijn, dat je man wel gewoon volledig rechten krijgt! Verder heb ik hier geen verstand van maar wil jullie wel heel veel sterkte wensen en ik hoop dat er iemand dit leest en reageert die hier ervaring mee heeft en je advies kan geven hierbij..
stff48 - schreef op 20-10 om 22:44
Dank je Anne , in België gebeurd dit nog volledig anoniem dus het kind gaat sowieso wettelijk mijn man zijn achternaam enz hebben .. enkel Nja de biologie klopt niet helemaal  
Louisa hoe is het met jullie?
Louisag - schreef op 21-10 om 16:34
Wat goed dat jullie ondanks alles door gaan om jullie droom uit te laten komen. Ik denk dat wij anders ook deze stap hadden genomen, al is het in NL niet meer anoniem. De wens voor een kindje kan je niet 1,2,3 aan de kant zetten en ik ben er van overtuigd dat de opvoeding van een kindje ervoor zorgt dat een kindje het karakter van zijn/haar ouders krijgt. 

Met mij gaat het goed. Inmiddels alweer 3 weken aan het werk na mijn verlof. Het is allemaal voorbij gevlogen. Afgelopen donderdag was het alweer een jaar geleden dat de embryo die uiteindelijk is volgroeid als mijn dochtertje, werd teruggeplaatst. Wat vorig jaar begon als een verschrikkelijk jaar vol met verdriet en onzekerheid is uiteindelijk zo mooi geëindigd. Al is de gehele zwangerschap de angst aanwezig geweest dat het mis zou gaan. Ben nu zo'n trotse mama en ontzettend gek op mijn meisje. Echt meis... het is zo overweldigend en het is jullie zo gegund om dit ook mee te maken maken. 
stff48 - schreef op 21-10 om 18:13
Hopelijk kunnen wij zo 2020 ook mooi starten & 2019 het verschrikkelijkste jaar  achter ons laten .
Morgen naar de pshygologe , benieuwd wat die ons gaat vertellen . Zei gisteren nog tegen men man dat ik daar sowieso zal huilen.. ben ik echt zeker van .. Mja die zal wel meer gewoon zijn dan dat zeker ? 
Slaapt de kleine meid nu al wat beter ?
Louisag - schreef op 21-10 om 19:37
Je moet open en eerlijk zijn bij de psych. Huilen is helemaal niet gek. 
Ze doet het momenteel hartstikke goed  
stff48 - schreef op 22-10 om 11:33
Het is toch goed meegevallen
Anne - schreef op 22-10 om 11:52
Wat fijn dat het mee viel stff, wou gisteren nog reageren dat zo iemand echt wel wat gewend is en in jullie situatie echt wel begrijpt dat dat emoties met zich mee brengt. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'KID' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan