GIP Activiteit - Zwanger worden forum

Femke V (Gast) - schreef op 23-01 om 18:24
Beste
 
Ik ben een studente van het 6e jaar Sociaal Technische wetenschappen te Anzegem. In ons laatste jaar moeten we dus een GIP maken en mijn GIP gaat over zwangerschapsproblemen en behandelingen. Ik heb dit onderwerp reeds gekozen omdat mijn zus problemen heeft gehad om zwanger te raken en ik mij daar wou in verdiepen. Ze daarvoor ook in behandeling is geweest.
 
Om mijn GIP tot een goed einde te brengen moeten we ook een activiteit organiseren voor een groep mensen. Voor mijn activiteit dacht ik dus om een arts te laten komen en ben ik ook op zoek naar twee persoonlijke ervaringen. Ik ben dus op zoek naar twee mensen die hun verhaal willen komen vertellen en hoe zij het beleefd hebben om zo lang te wachten tot u kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan of hoe u de eventuele behandelingen ervaren hebt. Mijn activiteit zal doorgaan te Kortrijk op 21-03-2020 van 19.00u tot 21.00u.
 
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen?
Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten
Femke 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'GIP Activiteit' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan