Temperatuurcurve - Zwanger worden forum

Marble - schreef op 25-06 om 08:37
Ik ben de afgelopen cyclus gestart met temperaturen. Nu had ik in de loop van deze week ineens heel veel vruchtbare afscheiding (echt hele draden) en dit terwijl ik nog maar pas op cd8/9 zat. Op mijn temperatuurcurve zie ik ook plots een piek naar beneden op cd10, maar het rare is dus dat mijn temperatuur sinds cd 10 niet echt de hoogte is in geschoten, maar gewoon dezelfde is als vlak voor de eisprong... Ik ben heel onregelmatig en heb pcos en dus ook al heel lange cycli gehad. Zo snel vruchtbaar slijm heb ik echter nog nooit mee gemaakt  Sinds gisteren ook weer terug volledig droge afscheiding.... Heel vreemd dus allemaal. Iemand die wijsheid kan brengen?  Kan het zijn dat het toch een heel vroege eisprong was maar dat het eitje nog niet rijp was en daardoor mijn temperatuur niet de hoogte in gaat? Of dat mijn temperatuur misschien maar heel geleidelijk omhoog gaat? 

7 antwoorden en 32544690x bekeken
Raisa - schreef op 25-06 om 08:41
Het lijkt dat je eisprong op CD10 is geweest en daarna terug gestegen. Waarom die niet hoger oploopt durf ik niet te zeggen. 
Gebruik je ovulatietesten?
Raisa - schreef op 25-06 om 09:03
Dan zou je haast zeggen dat het de eisprong is geweest... lastig meer dan afwachten kun je niet vrees ik..
Raisa - schreef op 26-06 om 10:37
Top!
Raisa - schreef op 26-06 om 11:11
Precies! Spannend!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Temperatuurcurve' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan