Al 2 maanden niet ongesteld, niet zwanger. - Zwanger worden forum

Abby (Gast) - schreef op 07-08 om 15:24
Hallo Allemaal,
Ik heb een vraag. 
Sinds Januari ben ik gestopt met de pil om te kijken hoe mijn lichaam hierop reageerde. Ik heb daarna continu een cyclus van 29-34 dagen gehad.
 Begin Juni heb ik samen met mijn partner besloten om te gaan voor ons eerste kindje. Mijn laatste menstruatie startte op 6 juni. Ruim 40 dagen later bleven de zwangerschapstesten negatief maar werd ik ook niet ongesteld, afspraak bij de huisarts en echo gehad. Hierop was niets bijzonders te zien. Ze vertelde mij dat het ernaar uitzag dat ik mijn ovulatie toen net had gehad en dat ik binnen 14-16 dagen alsnog ongesteld zou worden.
Echter is dit niet het geval en heb ik nu dus al 2 menstruaties overgeslagen. Dit is echt nog nooit gebeurd en ik maak mij zorgen. Herkent iemand zich in dit verhaal?
Alvast bedankt..
70 antwoorden en 32080417x bekeken
Tamara - schreef op 10-08 om 22:07
Hoi hoi...ik herken je verhaal wel een beetje...ik ben vorig jaar oktober gestopt met de pil en had cyclussen van 28-33 dagen...laatste menstruatie is 18juni geweest dus zit nu ergens op dag 55....de testen blijven allemaal wit en heb tot nu toe nog geen eisprong kunnen vinden...ik ben nog niet bij de huisarts geweest....na mijn vakantie (8september) dan stap ik wel naar de huisarts als ik dan nog steeds geen menstruatie heb gehad 
Abby (Gast) - schreef op 14-08 om 18:17
Klinkt heel herkenbaar, hier ook nog steeds geen menstruatie. 
Ben benieuwd wat jou huisarts erover zegt. 
Succes met wachten!
Nala - schreef op 14-08 om 21:04
Hier ook herkenbaar. Mijn laatste menstruatie was 3 juni en tot op heden ook nog geen menstruatie gehad. 
Ik ben langs de huisarts geweest en daar wordt gezegd dat het ontpillen meer als een jaar kan duren, ookal heb je daarvoor wel normale cyclussen gehad. 
Ik heb ovulatietesten geprobeerd, maar daarmee kan ik mijn eisprong niet vinden. Ik ben nu begonnen met temperaturen, maar mijn temperatuur blijft tussen de 36,6 en 36,7 dus ook nog steeds geen eisprong gevonden.
Tamara - schreef op 14-08 om 21:26
Ik gebruik nu ook geen ovulatietesten meer en kijk ook idd naar mijn temperatuur...ik hoop toch dat mijn menstruatie deze week begint want ik ga volgende week op vakantie en dan loop je met het onzekere gevoel van het kan elk moment beginnen
MEL - schreef op 14-08 om 22:13
Hoi iedereen,
Mijn laatste menstruatie vond plaats op 9 juli. Mooi twee weken erna had ik een positieve ovulatietest van CB. Ging ook gepaard met veel last dus weet wel zeker dat mijn eisprong toen heeft plaats gevonden. 
Twee weken erna (inmiddels al op dag 38) nog steeds geen maandstonden. Op dag 28 wel veel menstruatiepijn en op dag 29 heel klein beetje bloedverlies. Jammer genoeg ook geen positieve zwangerschapstest in handen. 
Die onzekerheid is inderdaad niet leuk maar zit niet veel anders op dan geduld hebben jammer genoeg. 
Abby (Gast) - schreef op 15-08 om 23:11
Fijn om te lezen dat meerdere hier last van hebben! Ik was bij de gynaecoloog voor een echo via de huisarts en die zei tegen mij dat het niet normaal was en dat ik snel weer aan de bel moest trekken om een verwijzing naar de gynaecoloog als ik niet ongesteld werd.
Ik ga ook maar eens starten met temperaturen dan.
Succes allemaal! Hou ons op de hoogte
Tamara - schreef op 16-08 om 06:22
Toch gek dat elke arts weer wat anders zegt...ik had gebeld voor informatie en die zei dat het weleens voorkomt en dat ik het nog maar even moest afwachten...tot nu toe nog steeds geen menstruatie dus met een beetje pech word ik op mijn vakantie weer ongesteld die pech heb ik altijd haha 
Abby (Gast) - schreef op 16-08 om 10:18
Ja raar he..
Haha hoop voor je dat je menstruatie dan ook nog maar even wegblijft...
Fijne vakantie! 
Tamara - schreef op 16-08 om 15:06
Dank je Abby gaat helemaal goed komen....hou je ons op de hoogte van wat de huisarts gaat doen? Kan ik me een beetje voorbereiden voor na de vakantie
MEL - schreef op 16-08 om 18:16
Sorry van alle vraagtekens, het forum doet dat met mijn emoticons 
Abby (Gast) - schreef op 17-08 om 14:05
Hoi Mel,
Wel fijn dat je menstruatie is gekomen! Lastig he die onzekerheid.. hier nog steeds geen menstruatie. Mijn geduld raakt ook op, wat n rot situatie. De huisarts is op vakantie tot september en de vervangers vinden het niet dringend genoeg? 
Ik heb net teunisbloemolie besteld, hoor er wel goede verhalen over.. kreeg als tip om er ook maca 500 bij te slikken omdat dit ook goed is voor hormonale balans. Proberen dan maar? 
Tamara - schreef op 17-08 om 14:09
Hey Abbie die teunisbloemolie wekt die ook een menstruatie op of is die echt puur voor kortere cyclussen? Ik heb al veel erover gelezen en ook dat je er pas mee moet beginnen als je menstruatie is begonnen....en wat is maca? 
Abby (Gast) - schreef op 17-08 om 15:07
Teunisbloemolie stabiliseert de hormoonhuishouding en zorgt ervoor dat je een normale cyclus krijgt. Maca stimuleert de aanmaak van follikels. Dus altijd het proberen waard. Heb het via de vitamine store besteld, daar gaven ze ook dit advies. 
Je mag het heel je cyclus slikken.
Dusja ga het maar gewoon proberen..
Tamara - schreef op 17-08 om 16:50
Klinkt wel positief Abby...en slik je daar ook nog de vitamine bij met foliumzuur enzo? 
Abby (Gast) - schreef op 17-08 om 18:42
Ja die slik ik er ook nog bij!
Tamara - schreef op 17-08 om 20:16
Oké ben benieuwd of het wat doet met je lichaam 
MEL - schreef op 17-08 om 22:09
Ik neem ook nog gewoon foliumzuur in. Ik heb wel gelezen dat tarwekiemolie beter werkt voor een goede innesteling dus mss als ik mijn eisprong vind deze maand dat ik mij daar nog aan waag
Duimen dat deze middeltjes werken! Ik ben vandaag terug gestart met werken en dat leid me ook wel beetje af van alles 
Bedankt voor de info trouwens Abby, stelt wel gerust
Abby (Gast) - schreef op 19-08 om 15:56
Nou vandaag het gevoel dat ik een eisprong had, net als 4 weken geleden. Voel deze altijd heel goed. Kan het dat je wel een eisprong hebt zonder ongesteld te worden?
Tamara - schreef op 19-08 om 16:52
Dat kan wel Abby dan heb je gewoon een hele late eisprong.....ik heb dat gevoel ook al 2x gehad sinds me laatste menstruatie maar mijn temperatuur bleef laag dus denk niet dat die gesprongen is 
Tamara - schreef op 20-08 om 09:39
Ik ga zometeen toch nog even een testje wagen gewoon voor de zekerheid....ik weet haast 100% zeker dat ik niet zwanger ben maar heb soms toch vage symptomen.....en als ze negatief uitslaan voel ik me toch weer wat geruster en kan ik vanmiddag bij de bbq een drankje drinken 
MEL - schreef op 20-08 om 09:59
Je hebt gelijk, heb ik ook paar keer gedaan 
Bij mij geeft mijn menstruatie niet op, zit op dag 6 en lijkt niet dat ze al voorbij zijn. Hopelijk nu dat niet. 
MEL - schreef op 20-08 om 10:01
Oh ja en laat onsdan weten hoe het was!
Tamara - schreef op 20-08 om 11:15
Nou heb 2 testen gedaan en mijn gevoel is weer bevestigd....ik ben niet zwanger 
Nala - schreef op 21-08 om 18:36
Hallo Dames,
Zijn de rode duivels bij jullie ondertussen al geweest?
Ik verlies sinds vanochtend een heel klein beetje (bruin) oudbloed . Dus het zet nog niet goed door. Maar ben in iedergeval blij dat ik iets van "menstruatie" heb gezien. Wellicht dat het morgen doorbreekt.
Tamara - schreef op 21-08 om 18:52
Hoi Nala hier nog steeds geen menstruatie te bekennen....op welke dag zit je nu?
Tamara - schreef op 21-08 om 18:55
Ik zit inmiddels op dag 65
Nala - schreef op 21-08 om 21:15
Hee Tamara,
Ik zit nu op dag 50. Zou na planning volgende week maandag moeten menstrueren als ik een cyclus over had geslagen.
Het "bloeden" is alweer helemaal gestopt. 
Abby (Gast) - schreef op 21-08 om 21:20
Hier ook nog geen rode duivels.. ik zit inmiddels op dag 47. Wordt inmiddels wel ongeduldig 
Tamara - schreef op 21-08 om 21:22
Als ik een cyclus zou hebben overgeslagen dan moet mijn menstruatie een woensdag beginnen....we wachten dus maar even af 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Al 2 maanden niet ongesteld, niet zwanger.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan