Zeer korte luteale fase - Zwanger worden forum

Dewii - schreef op 22-08 om 17:09
Hoi,

Wij proberen sinds begin dit jaar zwanger te worden. Sinds deze ronde toch maar aan de ovulatietesten omdat we een beetje ongeduldig worden maar ook omdat dat ik het gevoel had/heb dat we naast mijn eisprong zaten (had het idee dat ik deze steeds +- een week later voelde). 

Begonnen vanaf dag 11 met elke ochtend testen en tot dag 23 geen donkere streep te zien. Omdat ik afgelopen zondag op dag 23 buikkrampen kreeg en met name lage rugpijn heb ik in de avond nog een test gedaan en jawel, een dikke streep! Ook de volgende ochtend was de ovulatietest weer positief. 

Mijn menstruatiecyclus duurt op z'n kortst 27 dagen en z'n langst 30 dagen. Volgens de app die het gemiddelde toont zou ik aankomende donderdag alweer ongesteld moeten worden. Dan is mijn eisprong (afgelopen zondag) toch veel te laat? Wat is jullie ervaring hiermee?

Hoor het graag!
2 antwoorden en 31879525x bekeken
Merel - schreef op 22-08 om 21:58
Dat lijkt wel heel kort! Misschien nog even volgende maand doortesten? Kan natuurlijk wel! Voel je je ei of volg je de afscheiding?
Dewii - schreef op 23-08 om 13:08
Ik voelde de ovulatie echt en dit werd ook door de ovulatietest bevestigd! Ook inderdaad de afscheiding die bij een ovulatie komt kijken dus alles klopt behalve het moment...
Volgende maand inderdaad opnieuw bijhouden als ik nu volgens planning weer zo vroeg na de eisprong ongesteld word, al twijfel ik ook of ik geen contact met de huisarts moet opnemen voor advies. Vind weinig ervaringen van anderen..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zeer korte luteale fase' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan