Dik baarmoederslijmvlies/geen menstruatie - Zwanger worden forum

MEL - schreef op 23-09 om 08:53
Hoi iedereen,
Ik zit met een vraagje: Na het stoppen met de pil heb ik ongeveer 45 dagen gewacht op mijn eerste menstruatie. Mijn tweede cyclus was alweer 38 dagen en in inmiddels zit ik opnieuw op dag 39. De ovulatietesten maken mij er niet wijzer op want ik had steeds een positieve test op dag 14.
Twee zwangerschapstesten later, beide negatief. Wel al een 4 dagen niet getest. Voel me ook totaal niet zwanger. 
Ik was nu toevallig een weekje geleden bij de gynaecologe voor mijn jaarlijkse controle en die zei me dat mijn baarmoederslijmvlies goed dik is (positief teken dus dacht ik). Maar moet je dan niet wat later je maandstonden krijgen? 
Ik weet dat ik niet te snel een regelmatige cyclus kan verwachten maar heb nu zo mijn twijfels over mijn ovulatie en of ik er wel een heb. Heb steeds het gevoel dat mijn cyclus wat roet in het eten gooit en kan precies niet volop voor een kindje gaan. 
Bedankt voor een reactie 
Groetjes 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dik baarmoederslijmvlies/geen menstruatie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan