Kan ik zwanger zijn ? - Zwanger worden forum

kesy98 - schreef op 14-11 om 11:11
Halloo kan iemand mij misschien helpen?

Ik heb onveilige sex gehad 2 dagen naar mijn menstruatie  ... is er een kans nu zwanger te zijn ? 
Lees zoveel verschillende dingen dus als iemand me kan helpen ?!
Bedankt alvast 
11 antwoorden en 30826274x bekeken
Hato - schreef op 14-11 om 11:22
Ik zie op je profielfoto een zwangerschapstest. Is dat een test die je hebt gedaan nadat je onveilig seks hebt gehad ? 
kesy98 - schreef op 14-11 om 11:23
Nee sorry dat is verkeerd gegaan die foto die klopt niet ..
Hato - schreef op 14-11 om 11:27
Oow ok over je vraag dan : het is altijd mogelijk om zwanger te raken als je seks hebt zonder bescherming. Wanneer zou je ongesteld moeten zijn ? Je kan een bloedtest laten doen daar kan je al heel vroeg zien of je zwanger bent of niet. Je kan ook gewoon wachten tot je NOD en dan een zwangerschapstest doen. Mocht je twijfelen zou ik toch voor een bloedtest gaan. Want het is altijd wel mogelijk om een vroege eisprong te hebben heel veel succes in ieder geval !
kesy98 - schreef op 14-11 om 11:30
Dankjewel ! Ben net pas vanaf en meteen erna sex gehad eigelijk maar ik heb er een beetje stress van krijg geen hap door me keel en voel me misselijk maar dat is van de stess lijkt mij 
Worden spannende weken pff 
Hato - schreef op 14-11 om 12:10
Zou het een gewenste zwangerschap zijn als het raak is ?? Jaa misselijk door stress kan wel. De symptomen treden ook normaal op na de innesteling wat dus wss nog niet is gebeurt momenteel 
kesy98 - schreef op 14-11 om 12:41
Niet gepland maar altijd welkom ! 
We awachten wel af hihi 
Hartje - schreef op 14-11 om 13:24
Meestal ben je 14 dagen na je menstruatie vruchtbaar ongeveer. Als je gaat tellen vanaf het moment dat je onveilig hebt gevreeën: vanaf je 't moment van bevruchting in elk geval 14 dagen wachten met testen. Maar zo kort na je ongesteldheid zwanger raken is klein hoor, dan zou je een cyclus hebben van 16 dagen, ik heb daar nog nooit van gehoord.. (na je eisprong duurt het altijd 14 dagen tot je ongesteldheid komt) 
Hopelijk kan je wat met deze info. Tip: je kunt op allerlei sites berekenen wanneer je vruchtbare dagen zijn, je ongesteld zou moeten worden en wanneer je kunt gaan testen. 
Clautjuh - schreef op 14-11 om 17:29
Die kans is heel klein. Ik weet niet hoe lang jou cyclus is maar bij een cyclus van 28 dagen heb je ongeveer op dag 14 je ovulatie. En ongeveer 5 dagen daarvoor begint je vruchtbare tijd. Maar nogmaals ik weet niet hoe lang jou cyclus is. 
Gast (Gast) - schreef op 14-11 om 17:51
Ik snap dit eerlijk gezegd niet zo goed. Het is niet gepland, maar je sekst wel zonder bescherming en zit nu in de zenuwen? Waarom doe je dat dan? Wil je wel graag een kindje? Dan kán het zijn dat je zwanger bent, maar die kans is zoals gezegd heel klein. Ja de mogelijkheid is er altijd, maar een kleine mogelijkheid op cd 7. Sperma kan alleen wel 5 dagen overleven in je baarmoeder en als je eisprong vroeg komt, is het in theorie mogelijk dat je zwanger bent. Alleen moet je dan de pech (of het geluk?) hebben dat je én een vroege eisprong hebt én het zaad lang overleeft.
kesy98 - schreef op 19-11 om 15:46
Dames ik heb alweer een vraagje!
Ik had gister avond seks met mijn vriend en het deed een beetje pijn en hij zei zelf ook dat het van binnen ineens strakker is ?! 
Kan dit toch een zwangerschap zijn ?
Hartje - schreef op 19-11 om 18:07
Dat als symptoom heb ik nog nooit gehoord 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan ik zwanger zijn ?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan