Hopeloos - Zwanger worden forum

skybles - schreef op 04-04 om 23:30
Hey kiwi, wat ontzettend vervelend dat het maar niet wil lukken. Al helemaal als ze de oorzaak niet kunnen vinden! Weet er alles van want ze hebben bij ons ook nooit wat gevonden. Pas na mijn eerder IUI behandeling ben ik zwanger geraakt.

Wat ik wel een beetje vreemd vind is dat ze je in het ziekenhuis eigenlijk maar gewoon een beetje laten door modderen. Althans dat maak ik een beetje op uit jouw verhaal. Hebben ze ooit al eens gesproken over IUI behandelingen? Of juist progesteron om innesteling te stimuleren? Na 2,5 jaar zou dat namelijk echt niet gek zijn!

Wellicht kan je je verhaal ook nog kwijt in het mmm topic (malle medische molen). Vraag hier de dames eens naar advies. Er is misschien wel iemand die hetzelfde heeft meegemaakt of je kan adviseren naar welk Zkh je zou moeten voor goede hulp.

Succes!
4 antwoorden en 28682278x bekeken
kiwi - schreef op 11-04 om 20:51
Hè Skybles, 
Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat het bij jullie gelukt is middels IUI.
De arts geeft aan dat dit bij mij geen zin heeft. Omdat er op de echo alles er goed uit zag. 
Ik heb progesteron welke ik 3 dagen na de ovulatie moet slikken, daarnaast ook nog ascal, dit is meer preventief omdat er 1 waarde heel licht positief was waardoor er mogelijk een miskraam veroorzaakt kan worden. Maar tot nu toe nog steeds geen goed resultaat. 
Ik zit er echt aan te denken om eens verder te gaan kijken dan Nederland. Misschien dat er in belgie een andere onderzoeksmethode bestaat oid
Bedankt voor de tip, ik ga m daar ook plaatsen! 
Anoniem (Gast) - schreef op 11-04 om 21:46
Ascal? Dat is toch een bloedverdunner?
Linda - schreef op 01-05 om 08:43
Hoi Kiwi,
Wat vreselijk. 2.5 jaar is een behoorlijke tijd. Ik weet wel van mezelf dat ik na een miskraam/curettage weer zwanger wilde raken. Ik was hier zo mee bezig dat het waarschijnlijk hierdoor niet lukte. Toen ik het probeerde los te laten en probeerde het te 'parkeren' was het raak. Dit heeft een jaar geduurd. Je hoort er veel verhalen over dat als mensen het proberen los te laten ze ineens zwanger zijn, ik ben daar ook eentje van. Het is makkelijk praten, dat snap ik.
Hebben ze ook een bloedtest bij je gedaan? Moet haast wel|? Toevallig heb ik zelf een Vitamine D tekort en heb me een beetje ingelezen op internet. Weet niet of het klopt maar las o.a. dat zelfs Vitamine D tekort problemen kan veroorzaken met de celgroei- en celdeling in het imuunsysteem en daardoor een oorzaak kunnen zijn van (terugkerende) miskramen. 
Ik kan je helaas verder niet meer vertellen dan dit. Als ik jou was zou ik wel een 'second opinion' vragen in een ander ziekenhuis, een nieuwe dokter met een nieuw zicht. Hier heb je gewoon recht op. Ik hoop voor je dat er een snelle oplossing is en je snel kan genieten van een goede zwangerschap!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hopeloos' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan