Zwanger worden tijdens de pil - Zwanger worden forum

RoosjeV (Gast) - schreef op 23-10 om 22:28
Hey allemaal,
Ik pak al jaren de pil maar deze maand is er iets raars gebeurt. Ik heb namelijk een eisprong gehad. (Vroeger de pil beginnen nemen omdat ik zoveel last had van mij eisprong en maandstonden) ik weet dus exact hoe het voelt. Ik zat dus met een heel ambetant gevoel waardoor ik dacht: ik stop even met de pil en laat mijn regels erdoor komen.. mijn eisprong was exact een week geleden en 2 dagen erna met de pil gestopt. Nu nog eens 5 dagen later nog geen bloed gezien. Wel pijnlijke borsten en redelijk veel witverlies. Ik heb gisteren enorme steken gehad in mijn baarmoeder en deze gaan nu op en af . Kan ik zwanger zijn? Wanneer zou ik een test kunnen doen? (Btw: een 2 weken geleden enorm ziek geweest, buikgriep) --> daarom heeft mijn pil misschien niet voor de volle 100% gewerkt..
1 antwoord en 26343950x bekeken
Joyce2018 - schreef op 24-10 om 10:25
Hoi, als je ondertussen nog niet ongesteld bent geworden, zou ik eens een test doen. En anders even langs de huisarts. Of heb je ondertussen al een test gedaan? Ben benieuwd! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden tijdens de pil' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan