Teveel eitjes - Zwanger worden forum

Lru (Gast) - schreef op 08-08 om 14:36
Hallo iedereen, 

Wij zijn ondertussen al 1jaar aan het proberen voor nr.2 en bij nummer 1 hadden ze ook al "oei er is iets niet 100 procent" (de gyne) .onlangs weer een echo laten nemen en inderdaad een andere gyne zei dat ik teveel eitjes heb in mijn eierstokken (normaal 8 en ik had er 16 aan 1 en 12 aan de andere kant) meer uitleg wou ze ook niet geven . Ook zeiden ze "je hebt elke maand uw menstruaties dus je hebt een eiersprong" ... nu moet ik bloed trekken op dag 5 en 21 van mijn cyclus om mijn hormonen na te kijken. Heeft iemand dit ook en wat is het of wat wilt het zeggen ? 
Kunnen mijn eitjes niet voldoende groeien door plaatsgebrek of iets anders ? 


Alvast bedankt iedereen 
2 antwoorden en 22710638x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 23-08 om 17:03
Ik weet niet of je hier iets aan hebt. Ik heb teveel eitjes en juist daarom groeien ze niet en heb ik geen/zelden een eisprong (pcos). Zo heeft mijn arts het uitgelegd. 

Ik zou volgende keer gewoon een duidelijke uitleg vragen. Probeer met ovulatietest anders je eisprong te vinden. Misschien heb je die vrij laat door het aantal eitjes?
Johanna - schreef op 20-12 om 15:38
Ik heb aan beide kanten teveel eitjes. Ene kant 15 andere 14 en heb de diagnose pcos gekregen  ik slik nu clomid om een eiersprong op te wekken en hopelijk word die bevrucht

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Teveel eitjes' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan