Kinderwens na Prikpil - Zwanger worden forum

Rjx - schreef op 03-04 om 22:11
Goedendag.

Ben 21 jaar heb en Dochtertje van 2 jaar geboren in 2017. Nadat bevallen ben ben ik begonne met de prikpil. Was elke maand wel bloed aan het verliezen uiteindelijk onrustige cellen bleek het hpv te zijn. In september moes ik weer en prik zetten niet gedaan want was wel.klaar met het bloeden was soms zo hevig aan her bloeden alsof het niet stopte ze hadden geen verklaring. 
Dus ben sinds September 2019 gestopt met de prikpil. Heb en kinderwens begin nu eindelijk en beetje te bloeden dus denk dat me menstruatie eindelijk op gang aan het komen is... ben ik nu dan ook gewoon weer vruchtbaar en kan ik nu ook gaan beginnen met proberen zwanger te worden of is het allemaak nog en rommeltje? Doe het altijd sinds ik gestopt ben met de prikpil al onveilig wil graag en 2e  ! 
Ben ook best op gewicht dus dat zou mis ook en beetje tegen gaan werken helaas... uit wat ik allemaal lees. 
Iemand tips of informatie.. is eerste keer dat ik de prikpil had gebruikt. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens na Prikpil' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan