Bloedverlies - Zwanger worden forum

Sharon787 - schreef op 10-08 om 09:46
Good morningggg,

Ik had vorige week maandag een positieve ovulatietest in mijn handen, en tot mijn schrik ontdekte ik net helderrood bloed op mijn wcpapiertje na het plassen. Het is niet veel, en nu bloed ik ook niet meer? Het lijkt mij sterk dat dit mijn menstruatie is, aangezien ik vorige week mijn eisprong had? Mijn cyclus is rond de 31 dagen. Kan dit een innestelingsbloeding zijn geweest? Of wat kan het anders zijn geweest? Ik heb verder geen pijn, dus geen krampen.
Fingers crossed!
12 antwoorden en 18521864x bekeken
Babytje4 - schreef op 10-08 om 10:57
Als veel bloed is denk niet op een innesteling ik had dat en was heel licht zo zalm kleur denk dat u nod er is doorgekomen ik had 2ovulatie test de 29 en 30 positief en mijn nod op 9dpo gehad. 
Sharon787 - schreef op 10-08 om 13:35
Ik lees dus echt overal iets anders. Dit is wat ik las op internet:
- De kleur van een innestelingsbloeding is meestal roze of bruin. Ook helder rood bloed komt voor, net zoals het spontaan krijgen van een bloedneus.


Ik heb nooit een bloedneus, en gisteren had ik opeens een bloedneus. Ieder lichaam reageert er natuurlijk weer anders op, dus de een zal misschien meer bloeden dan de ander, sommige mensen hebben helemaal geen innestelingsbloeding. Ik moet gewoon geduld hebben, en volgende week testen mocht ik dan nog niet ongesteld zijn. Maar ik ben zooooo ongeduldig!
Sofie - schreef op 10-08 om 13:42
Ik heb bij 1 van de 4 zwangerschappen een innestelingsbloeding gehad. Een paar dagen achter elkaar in de week voor nod helder rood bij het afvegen. Zo’n 3 a 4 dagen achter elkaar en 1 keer per dag. 
Tine (Gast) - schreef op 10-08 om 15:35
Ik had rood innestelingsbloed maar het was niet veel. 
Orchidea - schreef op 10-08 om 18:13
Bij mijn “innestelingsbloeding” had ik op de dag van Nod wat rosig bloedverlies. Echt een paar druppels, die dag
Saartje - schreef op 10-08 om 20:16
Spannend!!

Ik denk dat het wel innestelingsbloed zou kúnnen zijn! Ik heb 1 avond rood bloed verloren en wat krampjes, dus was aan het balen dat ik ongesteld was! Dag erna alleen maar bruin en dag daarna ook bruinig bloed, ongeveer een inlegkruisje per dag. De eerste avond wel gewoon een klein maandverbandje. Maar toen stopte het, en dacht ik huh???? En ik was zwanger hoor! Dus ik hoop het voor je! Even geduld en als je niet ongesteld wordt maar testen!
Sharon787 - schreef op 10-08 om 21:16
Bij mij was het echt nog geen inlegkruisje. Ik veegde het bloed weg met een wc papiertje, daarna een inlegkruisje in mijn slip geplakt, maar die bleef gewoon schoon. @Saartje hoeveel dpo had je die bloeding? Ik lees overal dat mensen het net voor hun nod hadden. Ik had maandag een positieve test, dus dinsdag of woensdag mijn eisprong? Dan ben ik nu ongeveer 5 dpo? Dat is echt best wel vroeg toch? Ik hoop het zo maar ga daardoor wel een beetje twijfelen! Maar ja, wat kan het anders zijn? Ik heb dit nog nooit gehad, en zit nu in ronde 6. Het was ook helder rood bloed, dus lijkt me ook geen ovulatiebloeding? Die had ik dan al lang gehad moeten hebben, of het zou bruin oud bloed moeten zijn? Maar dat was het niet! Oh ik maak mezelf echt gek, ik ben ook zo ongeduldig wahaha
Sofie - schreef op 10-08 om 22:42
Bij mij was het precies het zelfde. Hier een week na ovulatie. En ook alleen bij afvegen een klein beetje rood. Daarna de rest van de dag niks meer. Wel een paar dagen achter elkaar. Toen 3 dagen ofzo helemaal niks en daarna positieve zwangerschapstest. 
Sharon787 - schreef op 11-08 om 07:44
Aiiii, fingers crossed! Wil het liefste nu al testen!
Saartje - schreef op 11-08 om 18:45
Bij mij was het idd wel later, heb het even nagekeken. Eerste zwangerschap 11,12 en 13 dpo en 2e zwangerschap 12,13 en 14 dpo. Normaal word ik 10 dagen na m'n eisprong al ongesteld dus dit was allebei zelfs al iets overtijd. Maar blijft spannend Sharon! Wanneer is je nod en wanneer wil je evt testen?
Sharon787 - schreef op 12-08 om 09:03
Ik vind het ook echt zo spannend, haha! Vorige week maandag had ik een dikke vette positieve ovutest, dus ik had denk ik dinsdag of woensdag mijn eisprong? Afgelopen maandag had ik 's ochtends bloedverlies, daarna geen bloed meer ontdekt, en loop de hele week al met een opgeblazen buik rond, en soms rammelen mijn darmen een beetje. Ik weet niet precies wanneer mijn NOD is? Als je kijkt naar die ovutest, dan denk ik dinsdag of woensdag? Maar ik weet nog van vorige maand dat ik op zondag een positieve ovutest had, en 2 weken naderhand op zondag werd ik ongesteld. Dus misschien dat mijn NOD maandag is? Ik weet het niet! Ik ga komende maandag testen, mocht hij dan negatief zijn, en ik ben op donderdag nog niet ongesteld, probeer ik het vrijdag nog eens. Het is zo vreemd, want ik heb nog nooit zo'n bloeding gehad. Dus ik heb stiekem wel hoop, maar durf niet te veel te hopen, haha.
Sharon787 - schreef op 17-08 om 11:20
Ik ben zojuist helaas ongesteld geworden. Een bloeding zegt dus helemaal niks, weten we dat ook weer. Op naar de volgende ronde 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan